Gankan gïele 24: Baajh vaeride årrodh!

Gankan gïele 24: Baajh vaeride årrodh!

Maja Kristine Jåma, Sara Emilie Jåma og Sissel Jåma under markeringen mot vindmøllenr ved Storheia i august i fjor. FOTO: Ida Marie Bransfjell

I denne ukas sørsamiske sending snakker vi litt om Daniel Mortensson, om støttemarkeringen for Fosen-samene og om sametingsvalget på svensk side.

Denne uka får vi høre litt om Daniel Mortensson, om støttemarkeringen for samene på Fosen og om resultatene fra sametingsvalget på svensk side.

Hør ukas sørsamiske sending her.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Musikalsk fyrverkeri satte julestemningen
  • Kultur

Siri Gellein som solist brakte førjulskonserten med Bergstadkoret og Røros Storband i Røros kirke til nye høyder.

Flere kinopremierer
  • Kultur

– I kveld er det premiere på «Paddington 2» på Røros kino, sier kinosjef på Røros, Jo Hage.

Julemarked i Trondheim
  • Kultur

Nå er det julemarked i Trondheim for 15. gang. Mer enn 200 000 mennesker regnes med å ta turen til markedet som regnes blant Norges beste.

 
Drømmestipendet jubilerer – potten økes med 500.000 kroner
  • Kultur

Drømmestipendet-potten økes med en halv million kroner fra 2018. Hvert stipend øker fra 10 000 kr til 15 000 kr. Og nå kan kommunene nominere så mange unge kulturutøvere de vil til Drømmestipendet.

Prisdryss i Stjørdal
  • Kultur

Arne Moknsnes og Jon Uthus på vegne av Blues in Hell, fikk overrakt henholdsvis miljøprisen og kulturprisen for 2017 av Stjørdal kommune Torsdag.

– Julestemningen kan komme lørdag
  • Kultur

– Vi inviterer til en allsidig konsert i Røros kirke for å komme i god julestemning, sier Berit Konstad Graftås i Bergstadkoret og Rolf Hamland i Røros storband.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE