Vil ikke kommentere rådmannstriden

Ingen kommentar: Ordfører i Meråker, Kari Anita Furunes, vil ikke kommentere saken om striden mellom henne og rådmann Henrik Vinje. Spørsmål omkring forholdet ble tatt opp i kommunestyret mandag kveld. FOTO: Arkiv

Striden mellom ordfører Kari Anita Furunes og rådmann Henrik Vinje, var oppe til behandling i kommunestyret i Meråker i går kveld.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Spørsmål omkring striden mellom rådmann Henrik Vinje og ordfører Kari Anita Furunes, ble tatt opp i kommunestyret i Meråker mandag kveld. Furunes vil ikke kommentere hvor saken står, ettersom det handler om et arbeidsforhold.

– Det er med respekt å melde for den dette gjelder at kommunen som arbeidsgiver ikke kan kommentere saken, sier Furunes og bekrefter at det er stor oppmerksomhet knyttet til konflikten.

– Dette er vanlig praksis i alle personalsaker og det ber vi om forståelse for.

Utfordringer

Saken har sitt utspring i en splid som skal ha oppstått i januar i år. Furunes tok da kontakt med advokater i Kommunenes sentralforbund etter å ha erfart det hun skal ha opplevd som utfordringer i relasjonen mellom rådmannen og det politiske styret. Furunes håper på en snarlig løsning i saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Røros/Holtålen

Skal lage liv i Bergmannsgata

«Levd liv i Bergmannsgata gjennom 350 år» er valgt som tema for kunstprosjektet NåDa, som skal gjennomføres på Røros fra april til neste sommer.

Uka på Storstuggu
  • Kultur

Nærmer seg påskeferie, men først er det Farende Fant.

Starter opp igjen med bowlingserie
  • Sport

Rabalder vil ha tilbake bowlerne.

 
Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Oppdatert: Avlyser An-Magrittet
  • Sport

Nye krav fra Statens Vegvesen gjør at rittet blir for kostbart å avvikle.

Børsmelding fra Rørosbanken
  • pressemelding

Forstanderskapet i RørosBanken har vedtatt etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE