Tydal med sjansebonansa, mens Røros var effektive

Tydal med sjansebonansa, mens Røros var effektive

Effektive Røros drog hjem med tre poeng. FOTO: Ola Bjerken

Publikum fikk valuta for pengene, Tydal bydde opp til fotballsamba, men et effektivt Røros satte en sterk bortestopper, til tross for Tydals mange sjanser.

Tekst:

Publisert:

Det var på ny duket for et lokaloppgjør mellom Tydal - Røros, det har vært mange spennende kamper oppigjennom årene og denne var ingen unntak.

De første 10 minuttene var meget jevnspilt, begge lag kom seg opp til 16-meteren men ikke noe mer skjedde med det første. Etter 21 minutter får gjestene fra Røros første sjanse med et skudd som suser like utenfor mål. Så skulle det ikke gå lenge før Tydal gikk opp i ledelsen 1-0 ved Gaute Kirkvold.

I førsteomgangens siste spillerminutt får Tydal en stor mulighet til å gå opp i en 2-0 ledelse, men Andreas L. Skjefte headet i stolpen.

I andreomgang varter Tydal opp med tre solide sjanser på under 5 minutter, de inneholdt blant annet ei heading i tverrliggeren. 10 minutter ut i omgangen etter et massivt Tydals press, finner i midlertidig Røros sin anledning til å redusere ved Georg Rugelbak, og lagene er like langt igjen.

Et stykke ut i andreomgangen får Tydal et frispark, venstreback Even Græsli slår et bra frispark inn i 16-meteren, som til slutt havner hos Joakim Storrønning som får skutt, men et oppofrende Røros-forsvar får reddet på strek.
Etter 27 minutter er det gjestenes tur igjen. Etter at en feilpasning fra hjemmelaget snappes opp, ser ikke Røros seg tilbake og går like gjerne opp i en 1-2 ledelse ved Gunnar Vade Sødal.

Kampen går inn i en litt roligere periode, selv om begge lag har noen halvsjanser. 5 minutter før slutt setter gjestene fra andre siden av fjellet spikeren i kista, da de legger på til 1-3 ved Lars Erik Sandbakken.

Tydal presser i sluttminuttene, men får det ikke til å stemme.

Med det resultatet klatrer Røros forbi Tydal på tabellen med henholdsvis 13 og 10 poeng.

Siste nytt i Røros/Holtålen

4.000 mistet strømmen
  • Nyheter

Store deler av Røros sentrum var uten strøm rundt klokka 09.30 tirsdag. Mellom 3.500 og 4.000 abonnenter ble berørt.

2.000 så Jeven Tuschke
  • Kultur

Søndag var det siste forestilling av musikkteateret Jeven Tuschke på Storstuggu. Alle sju forestillingene var utsolgt.

Lederskifte ved Sagen hårprofil
  • Nyheter

Fra 1. oktober tar Tina Sjøvold over som daglig leder av Sagen hårprofil på Røros. Sjøvold overtar også alle aksjene i bedriften fra 1. januar 2018.

 
Slutter som Coop-leder
  • Nyheter

Daglig leder Terje Danielsen går fra 1. oktober 2017 over i en ny administrativ stilling i Coop Røros. Tore Hermo konstitueres som daglig leder.

Gebyr på bussen
  • Nyheter

Statens vegvesen kontrollerte 1235 busspassasjerer i Midt-Norge i forrige uke. 48 fikk gebyr for ikke å bruke belte på bussen.

Spør innbyggerne for å gjøre kommunen bedre
  • Nyheter

Denne uka gjennomfører Røros kommune en innbyggerundersøkelse om kommunale tjenester.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse