Tydal med sjansebonansa, mens Røros var effektive

Effektive Røros drog hjem med tre poeng. FOTO: Ola Bjerken

Publikum fikk valuta for pengene, Tydal bydde opp til fotballsamba, men et effektivt Røros satte en sterk bortestopper, til tross for Tydals mange sjanser.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det var på ny duket for et lokaloppgjør mellom Tydal - Røros, det har vært mange spennende kamper oppigjennom årene og denne var ingen unntak.

De første 10 minuttene var meget jevnspilt, begge lag kom seg opp til 16-meteren men ikke noe mer skjedde med det første. Etter 21 minutter får gjestene fra Røros første sjanse med et skudd som suser like utenfor mål. Så skulle det ikke gå lenge før Tydal gikk opp i ledelsen 1-0 ved Gaute Kirkvold.

I førsteomgangens siste spillerminutt får Tydal en stor mulighet til å gå opp i en 2-0 ledelse, men Andreas L. Skjefte headet i stolpen.

I andreomgang varter Tydal opp med tre solide sjanser på under 5 minutter, de inneholdt blant annet ei heading i tverrliggeren. 10 minutter ut i omgangen etter et massivt Tydals press, finner i midlertidig Røros sin anledning til å redusere ved Georg Rugelbak, og lagene er like langt igjen.

Et stykke ut i andreomgangen får Tydal et frispark, venstreback Even Græsli slår et bra frispark inn i 16-meteren, som til slutt havner hos Joakim Storrønning som får skutt, men et oppofrende Røros-forsvar får reddet på strek.
Etter 27 minutter er det gjestenes tur igjen. Etter at en feilpasning fra hjemmelaget snappes opp, ser ikke Røros seg tilbake og går like gjerne opp i en 1-2 ledelse ved Gunnar Vade Sødal.

Kampen går inn i en litt roligere periode, selv om begge lag har noen halvsjanser. 5 minutter før slutt setter gjestene fra andre siden av fjellet spikeren i kista, da de legger på til 1-3 ved Lars Erik Sandbakken.

Tydal presser i sluttminuttene, men får det ikke til å stemme.

Med det resultatet klatrer Røros forbi Tydal på tabellen med henholdsvis 13 og 10 poeng.

Siste nytt i Røros/Holtålen

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

Røros har gjennomført sin første innbyggerundersøkelse
  • Nyheter

Undersøkelsen er et av flere forbedringstiltak i det omfattende omstillingsarbeidet som har pågått de siste årene.

 
Boktipset
  • Kultur

Norske barnebøker er ukas tips fra biblioteket.

Flere reagerer på åpningstidene til landbrukskontoret
  • Nyheter

Landbrukskontoret for Os, Røros og Holtålen holder stengt for publikum tre dager i uka.

Nærmer seg russerevy på Røros
  • Kultur

Vi har sett litt på hva Storstuggu har å by på den neste uka.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE