Tydal med sjansebonansa, mens Røros var effektive

Tydal med sjansebonansa, mens Røros var effektive

Effektive Røros drog hjem med tre poeng. FOTO: Ola Bjerken

Publikum fikk valuta for pengene, Tydal bydde opp til fotballsamba, men et effektivt Røros satte en sterk bortestopper, til tross for Tydals mange sjanser.

Tekst:

Publisert:

Det var på ny duket for et lokaloppgjør mellom Tydal - Røros, det har vært mange spennende kamper oppigjennom årene og denne var ingen unntak.

De første 10 minuttene var meget jevnspilt, begge lag kom seg opp til 16-meteren men ikke noe mer skjedde med det første. Etter 21 minutter får gjestene fra Røros første sjanse med et skudd som suser like utenfor mål. Så skulle det ikke gå lenge før Tydal gikk opp i ledelsen 1-0 ved Gaute Kirkvold.

I førsteomgangens siste spillerminutt får Tydal en stor mulighet til å gå opp i en 2-0 ledelse, men Andreas L. Skjefte headet i stolpen.

I andreomgang varter Tydal opp med tre solide sjanser på under 5 minutter, de inneholdt blant annet ei heading i tverrliggeren. 10 minutter ut i omgangen etter et massivt Tydals press, finner i midlertidig Røros sin anledning til å redusere ved Georg Rugelbak, og lagene er like langt igjen.

Et stykke ut i andreomgangen får Tydal et frispark, venstreback Even Græsli slår et bra frispark inn i 16-meteren, som til slutt havner hos Joakim Storrønning som får skutt, men et oppofrende Røros-forsvar får reddet på strek.
Etter 27 minutter er det gjestenes tur igjen. Etter at en feilpasning fra hjemmelaget snappes opp, ser ikke Røros seg tilbake og går like gjerne opp i en 1-2 ledelse ved Gunnar Vade Sødal.

Kampen går inn i en litt roligere periode, selv om begge lag har noen halvsjanser. 5 minutter før slutt setter gjestene fra andre siden av fjellet spikeren i kista, da de legger på til 1-3 ved Lars Erik Sandbakken.

Tydal presser i sluttminuttene, men får det ikke til å stemme.

Med det resultatet klatrer Røros forbi Tydal på tabellen med henholdsvis 13 og 10 poeng.

Siste nytt i Røros/Holtålen

– Svært stramt budsjett for Røros
  • Nyheter

– Inntektssystemet fra staten gjør at det ikke vil være lønnsomt for Røros å fortsette som egen kommune. Inntektene strypes for hvert år, og det blir et svært stramt budsjett i 2018, sier rørosrådmann Bernt Tennstrand.

Åge & Sambandet til Tydalsfestival´n
  • Kultur

«Åge & Sambandet», «Gåte» og «Sjuende far i huset» er de første artistene som er klar for Tydalsfestival´n på Stugguvoldmoen i midten av juli neste år.

– Veldig stramt
  • Nyheter

Rådmann Marius Jermstad om Holtålenbudsjettet 2018

 
Mange fylkesveier utbedret
  • Nyheter

Fylkesvei 30 mellom Støren og Singsås og fylkesvei 531 mellom Sundet og Galåa er blant veiene som er utbedret i sommer og høst.

Fyldig «Jul i Fjellheimen»
  • Kultur

Fjellheimen Forlag på Røros er ute med 45. utgave av «Jul i Fjellheimen» - et julehefte med mye variert og spennende lesestoff.

Teater i Hagakoia
  • teater

Tirsdag kommer Västanå teater med fortellerteater, sang og dans til Hagakoia på Røros. Tidligere Elden-regissør Leif Stinnerbom er tilbake på Røros, denne gang med «Fjällets Siare – sagan om nåjden Nahkergöörnje».

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE