Trenger flere fosterhjem

Rådgiver Per Arne Hervik ved fosterhjemstjenesten i Trondheim sier at det i dag er vel 1.000 fosterhjem i Midt-Norge. Det er behov for enda 200, og det øker hvert år, sier han. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Onsdag kveld inviterer fosterhjemstjenesten i Trondheim til møte på Storstuggu. Målet er å rekruttere flere fosterhjem.

– I dag har omlag 200 barn i Midt-Norge behov for et fosterhjem, spesielt i alderen 7-12 år.

Det sier rådgiver Per Arne Hervik ved fosterhjemstjenesten i Trondheim. Forsterhjemstjenesten har den siste tida holdt møter i Stjørdal, Selbu, Tydal og Holtålen. Onsdag kveld er det et møte i Gropa på Storstuggu for å informere om hva det innebærer å ta på seg et fosterhjemsoppdrag.

Per Arne Hervik var gjest i ettermiddagssendinga i Nea Radio:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE