Trekker seg fra alle politiske verv

Mona Waldahl Slettum har vært gruppeleder i Røros Høyre. Nå trekker hun seg på grunn av jobben i Flokk. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Mona Waldahl Slettum søker om fritak fra sine politiske verv i Røros kommune.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2018 kl 19:59

Nea Radio
Nea Radio

Leder i Røros Høyre Mona Waldahl Slettum har søkt om fritak fra sine verv i Røros kommune for resten av valgperioden. Waldahl Slettum er representant både i formannskapet og kommunestyret, og sitter i flere råd og utvalg, blant annet regionrådet for Fjellregionen.

Årsaken til at hun nå søker om fritak er jobben. Waldahl Slettum jobber i Flokk, og har det daglige ansvaret for kundeserviceenhetene i Norge og Sverige, samt ansvaret for kundeserviceenhetene ved Flokks salgskontorer.

– Siden kommunevalget i 2015 har min arbeidsplass, Flokk Group, vært under store endringer, skriver Waldahl Slettum i sin søknad om fritak.

I løpet av de siste årene har det skjedd fem oppkjøp i Flokk-konsernet, og ved oppkjøp av flere selskaper har hun fått større ansvar og flere arbeidsoppgaver.

– For at jeg skal få gjort den jobben jeg er tiltenkt å gjøre i Flokk og som en konsekvens av alle de endringer som har skjedd de siste årene, ser jeg meg nødt til å be om fritak fra mine politiske verv for resten av perioden 2015-2019, skriver hun.

– Dette er også av respekt for mitt parti, Røros Høyre og opposisjonen Røros Høyre og Røros Venstre, slik at de kan ha en gruppe - og en opposisjonsleder som er fullt tilstede i det arbeidet som gjøres på vegne av våre velgere.

Ole Jørgen Kjellmark er gruppenestleder i Røros Høyre, og vil dermed bli gruppeleder. Han vil derimot ikke kunne gå inn i Formannskapet for Waldahl Slettum, da han er leder i kontrollutvalget.

– Partiet skjønner situasjonen, men synes det er synd. Hun er en dyktig politiker og det er et tap for Røros høyre at vi mister henne, sier Kjellmark.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

 
Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

Søndagsåpent under Landsskytterstevnet
  • Nyheter

Kommunestyret i Stjørdal vedtok torsdag kveld at butikkene kan søke om å holde åpent søndag 5. august under Landskytterstevnet. Dog ikke uten debatt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE