Trekker seg fra alle politiske verv

Mona Waldahl Slettum har vært gruppeleder i Røros Høyre. Nå trekker hun seg på grunn av jobben i Flokk. Foto: Nils Kåre Nesvold

Mona Waldahl Slettum søker om fritak fra sine politiske verv i Røros kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2018 kl 19:59

Leder i Røros Høyre Mona Waldahl Slettum har søkt om fritak fra sine verv i Røros kommune for resten av valgperioden. Waldahl Slettum er representant både i formannskapet og kommunestyret, og sitter i flere råd og utvalg, blant annet regionrådet for Fjellregionen.

Årsaken til at hun nå søker om fritak er jobben. Waldahl Slettum jobber i Flokk, og har det daglige ansvaret for kundeserviceenhetene i Norge og Sverige, samt ansvaret for kundeserviceenhetene ved Flokks salgskontorer.

– Siden kommunevalget i 2015 har min arbeidsplass, Flokk Group, vært under store endringer, skriver Waldahl Slettum i sin søknad om fritak.

I løpet av de siste årene har det skjedd fem oppkjøp i Flokk-konsernet, og ved oppkjøp av flere selskaper har hun fått større ansvar og flere arbeidsoppgaver.

– For at jeg skal få gjort den jobben jeg er tiltenkt å gjøre i Flokk og som en konsekvens av alle de endringer som har skjedd de siste årene, ser jeg meg nødt til å be om fritak fra mine politiske verv for resten av perioden 2015-2019, skriver hun.

– Dette er også av respekt for mitt parti, Røros Høyre og opposisjonen Røros Høyre og Røros Venstre, slik at de kan ha en gruppe - og en opposisjonsleder som er fullt tilstede i det arbeidet som gjøres på vegne av våre velgere.

Ole Jørgen Kjellmark er gruppenestleder i Røros Høyre, og vil dermed bli gruppeleder. Han vil derimot ikke kunne gå inn i Formannskapet for Waldahl Slettum, da han er leder i kontrollutvalget.

– Partiet skjønner situasjonen, men synes det er synd. Hun er en dyktig politiker og det er et tap for Røros høyre at vi mister henne, sier Kjellmark.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Nettet er tilbake i Stuggudal

Nettet er tilbake i Stuggudal

Like før klokka 22.30 lørdag kveld, fikk Telia på plass nettet i Stugudal. Internett hadde da vært nede i store deler av Selbu og Tydal det meste av dagen.

Røykutvikling i Brekken

Røykutvikling i Brekken

Brenning av gress var årsak til røykutviklingen i Brekken.

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Internett fra Telia og Telenor er nede i deler av Tydal og Selbu

Feil på senderen på Riasten

Tordenværet påvirker sendingene

Tordenværet påvirker sendingene

Senderen på Henvola er fremdeles nede.

16 frivillige brannmannskaper på plass i Sverige

16 frivillige brannmannskaper på plass i Sverige

Hele 16 mannskaper fra Stjørdal er i Sverige for å sloss mot brannen. - Det er viktig at vi skaffer oss denne erfaringen, sier varabrannsjef Ole Johan Kiplesund.

Så mye sparer du på å kjøre elbil

Så mye sparer du på å kjøre elbil

En husholdning med to fossilbiler kan spare minst 20.000 kroner i året på drivstoff ved å bytte til elbiler. De som kjører langt, sparer enda mer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon