Starter utbedring av rådhuset

Starter utbedring av rådhuset

Rådmann Bernt Tennstrand sa at arbeidet med utbedring av rådhuset utvendig starter umiddelbart. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Rådmann Bernt Tennstrand informerte formannskapet i Røros om at kommunen nå omdisponerer midler for å starte reparasjon av skadet panel på Røros rådhus.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.10.2017 kl 11:31

Bakgrunnen var et spørsmål fra Anne Grethe Beck Andersen til rådmannen i forbindelse med torsdagens formannskapsmøte.

Beck Andersen sier hun er blitt informert om at avflassingen av maling på rådhusfasaden sannsynligvis skyldes lekkasje fra takrenne i skjøten mellom vertikal og horisontal del.

Råtner innenfra

– Dette fører i sin tur til at panelet råtner innenfra og malinga flasser som følge av dette. Ødeleggelse av panel på et fredet hus er alvorlig og bør stoppes raskt. Vil rådmannen sørge for å ta hånd om problematikken snarest før ytterligere skade skjer, ville Beck Andersen vite.

Rådmann Bernt Tennstrand sa at blikkenslager er bestilt og at det er bestilt folk som skal kartlegge omfanget. Foreløpig er det omdisponert 150.000 kroner for å starte det nødvendige reparasjonsarbeidet. Det legges inn midler i budsjettet for neste år.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse