Se bilder fra 1. mai på Røros

Få plussgrader og snøbyger stoppet ikke folk fra å gå i 1. mai-tog på Røros.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.05.2018 kl 14:32

Nea Radio
Nea Radio

1. mai-markeringen på Røros startet med bekransninger ved Falkbergets grav og Arbeidermonumentet. Deretter var det Falkbergetmesse i Røros kirke.

Klokken 13 var det appeller ved Nilsenhjørnet, før 1. mai-tog opp til Sangerhuset. På grunn av dårlig vær, ble det valgt å gå den korte runden opp til Sangerhuset.

Deretter var det 1. mai-samling med kulturinnslag og sosialt samvær i Sangerhuset, med apeller fra Røros SV, Røros Ap og Røros AUF. Leder av Skolenes landsforbud, Anne Finborud, holder hovedtalen.

Den offisielle feiringa på Røros er et samarbeid mellom LO i Røros og Holtålen, SV, Arbeiderpartiet og AUF.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE