Rørosmeieriet på fjerdeplass i nasjonal kåring

Meieribestyrer Trond Lund er stolt over å ha kommet på fjerdeplass i bærekraftkåringen. (Arkivbilde).

Meieriet debuterte med en fjerdeplass i den årlige bærekraftskåringen «Sustainable Brand Index».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.04.2018 kl 08:15

Nea Radio
Nea Radio

– Jeg må si at jeg rett og slett ble litt stolt, sier meieribestyrer Trond V. Lund i ei pressemelding.

«Sustainable Brand Index» er Nordens største merkevareundersøkelse innen bærekraft. Undersøkelsen baserer seg på tilbakemeldinger fra mer enn 6200 norske respondenter, og dette er første gang respondentene har blitt spurt om deres kjennskap og vurdering av Rørosmeieriet.

-Vi møter her sterk konkurranse fra store og kjente merkevarer som NSB, IKEA, Tine og Q-meieriene. Det er helt fantastisk at Rørosmeieriet kommer på en fjerdeplass når over 6000 nordmenn spørres, sier Lund.

NSB vant kåringen i år. Bak Rørosmeieriet klatrer Q-meieriene til en 5. plass, mens Tine kom på en 9. plass.

– Suksessen ligger i at vi styrer etter våre verdier. Vår visjon er: Rørosmeieriet: i takt med naturen, og verdiene ekte, engasjert, kompetent, troverdig og effektiv er helt sentrale i vårt operative og strategiske arbeid, sier Lund.

Undersøkelsen er gjennomført årlig i Norge siden 2013 og har som mål å belyse bærekraft samt spre og øke kunnskapen om det. Respondentene er et representativt utvalg av ca 6200 i alderen 16–70 år.

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE