Røros Hotell til topps i kåring

Hotelldirektør Terje Lysholm. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Bladet Motor har kåret det beste påskehotellet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.03.2018 kl 14:42

Nea Radio
Nea Radio

Motor har testet landets seks mest populære påskehoteller.

Hotellene og overnattingsstedene som er med i testen er Scandic Lillehammer Hotel, Radisson Blu Resort i Trysil, Haukeliseter fjellstue, Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen, Norefjell Ski & Spa og Røros Hotell.

– Røros Hotell havner på toppen av pallen med 86 poeng, først og fremst fordi vi opplever at vi får mye for pengene, og at servicen er på topp, heter det i vurderingen.

Poenget bak følger Beitostølen med Trysil på tredje med 82 poeng. Norefjell ender sist i kåringen, med 64 poeng.

– Dette gjør meg stolt, sier hotelldirektør Terje Lysholm på Røros Hotell til Motor. Han er spesielt glad for at servicen trekkes fram som svært bra.

– Vi har jobbet bevisst med service, sier han, og gir æren videre til de ansatte. Jeg er jo kun er en liten brikke i hvordan hotellet oppleves, sier Lysholm.

Hele kåringen ser du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE