Refsethås er overrasket over fylkesmannens overkjøring

På Øyungen er det tillatt med bensinmotor. FOTO: Per Magne Moan

Fylkesmannen i Sør-Trøndelag opphever enstemmig kommunestyrevedtak.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2017 kl 13:57

Nea Radio
Nea Radio

Ordfører Jan Håvard Refsethås er overrasket over at Fylkesmannen kjører over kommunestyret i Holtålen og opphever det enstemmige vedtaket om tillatelse til bruk av elektrisk båtmotor på en rekke sjøer i kommunen.

– Nå skal vi bruke vinteren på å gjøre dette riktig, sier Refsethås og mer eller mindre avviser fylkesmannens argument om at kravet til særlige grunner i motorferdselsloven neppe er oppfylt, og at saken er for dårlig opplyst i henhold til naturmangfoldloven.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Norge nå i Trøndelag
  • Kultur

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Dale: – Fint avbrekk fra bondeaksjoner

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale besøker Rørosmartnan for første gang i år.

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

 
Lover spektakulært show
  • Nyheter

World RX of Norway er stolte over å presentere et spennende og spektakulært show i kjørepausene under VM-runden på Lånkebanen når Freestyle motocross-stjernen André Villa kommer med sitt FMX show.

Gangvei på Røros åpnet
  • Nyheter

Ordfører Vintervold klippet snora på Øverhagaen.

 Pass godt på skiutstyret
  • Nyheter

Vinterferien er i gang i store deler av landet. Det meldes om eventyrlige forhold i skibakkene med masse snø, og været tegner til å bli perfekt med litevind og nedbør pluss en god del sol. Men ikke alle stiller i bakken med eget utstyr. Planlegger du å leie ski bør du ta dine forholdsregler.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE