Ramponerte busskur i Ålen

FOTO: Privat

Skader for over 20.000 kroner - Nå er forholdet anmeldt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2018 kl 10:34

Nea Radio
Nea Radio

Natt til søndag 22.april ble det gått hærverk på busskuret ved Hessdalskrysset på fv 30 i Ålen. Flere vegger av plexiglass på skuret er ødelagt og byggeleder Petter Bendheim i Statens Vegvesen sier at det er tydelig at dette dreier seg om hærverk og ikke trafikkuhell. Det er Statens Vegvesen som representerer fylkeskommunen i denne saken, som eier busskuret.

Naboer på stedet antyder at de vet hvem som kan ha gjort ugjerningen og har konfrontert disse med med oppfordring om å melde seg selv for å unngå politianmeldelse. Dette har tydeligvis ikke skjedd og Bendheim sier at vegvesenet nå har anmeldt saken.

Han sier det er forholdsvis sjeldent at slike ting skjer, til tross for mange busskur i fylket.

– Litt tagging er det av og til, men ikke slik ramponering som vi ser her, sier Bendheim som anslår skadebeløpet til over 20.000 kroner.

Politioverbetjent Svein Erik Halvorsen ved lensmannskontoret på Støren bekrefter at forholdet er anmeldt og at saken er videresendt til lensmannskontoret på Røros for videre etterforskning.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE