Passerte 20 tonn sik

Det er fisket 20 tonn sik i Aursunden i år. Her er sikfiskerne Stein Werner Eriksen og Morten Holden FOTO: Synne Dyrhaug

Sist uke ble det innveid knapt to tonn sik fra Aursunden ved Rørosfisk.

– I forrige uke passerte vi 20 tonn sik, og ukesfangsten var på 1.976 kilo. Totaltfangsten så langt i år er 20.166 kilo. Det er godt fiske til alle som fremdeles holder ut og ikke er redd for å fryse på fingrene, sier Bjørn Sandnes i Rørosfisk.

Målet i sommer er å ta opp 25 tonn sik.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bil kolliderte med stolpe i Selbu

Tre personer var i bilen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Lars Sollie spiller under hele Rørosmartnan

En av martnas mange artister besøkte Nea Radio i mellom spilleoppdragene.

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

 
Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE