Ordføreren svarer Roland

Ordføreren svarer Roland

FOTO: Nils Kåre Nesvold

Mener turiststedet Røros trenger et eget turistkontor.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2017 kl 11:56

Vintervold om kveldens kommunestyremøte

Tirsdag gikk kommunestyrerepresentant for Røroslista, Reidun Roland ut og kritiserte turistinformasjonen på Røros i å ha faset ut det meste av arbeidsoppgaver og på den måten nesten gjort seg selv mer eller mindre overflødig.

– Det eneste som gjenstår av oppgaver er utleie av sparker på vinteren og utdeling av brosjyrer, sa Roland, som mener disse oppgavene kunne vært ivaretatt av et hotell eller en bensinstasjon og på den måten kunne sårt tiltrengte kommunale kroner vært brukt på noe annet.

Her er ordfører Hans Vintervolds reaksjon på utspillet fra Roland::

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Trafikkulykke i Ålen
  • Nyheter

To personbiler er involvert i en trafikkulykke på Fv. 30 i Ålen fredag morgen.

La kvinnen styre
  • Nyheter

Skal du på handletur på Black Friday? Da er det tryggest å la en kvinne kjøre bilen, viser ferske tall fra Tryg Forsikring.

Hørselslag med «plug & play»
  • Nyheter

Selbu og Tydal Hørselslag har store forventninger til den nye kofferten sin. Her finner du et komplett mini bærbart lydanlegg - med egen teleslynge.

 
Vaino opp i NRKs programråd
  • Nyheter

Flere har klaget på at Vaino Rensberg snakket sørsamisk i Norge Rundt.

Fjerner folkehøgskolekuttet
  • Nyheter

Regjeringens forslag til Statsbudsjett 2018 inneholdt flere kutt til folkehøgskolene. Gjennom de siste dagers budsjettforhandlinger er disse fjernet, og en økning er dessuten lagt inn i det endelige budsjettforslaget.

Åpner Armfeldt-museum i Haltdalen
  • Nyheter

I forbindelse med 300-årsmarkeringen siden general Carl Gustaf Armfeldt og Karolinerhæren herjet i Trøndelag, planlegger Holtålen kommune i samarbeid med Museene i Sør-Trøndelag (MiST) å åpne et permanent Armfeldtmuseum i Gammelgården i Haltdalen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE