Nådde målet på 25 tonn sik

Nådde målet på 25 tonn sik

Sikfiskerne i Aursunden, her representert ved Stein Werner Eriksen og Morten Holden. FOTO: Synne Dyrhaug

Rørosfisk AS nådde i forrige uke fangstmålet for sesongen på 25 tonn sik i Aursunden.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.10.2017 kl 20:34

Til sammen i år er det fisket 25.209 kilo sik i Aursunden. Fangsten de to siste ukene var på henholdsvis 1.746 kg og 2.042 kg

– Det er gjort en svært god innsats fra alle som har bidratt til at også årets mål ble nådd med god margin. En stor takk til alle fiskere, store som små, sier Bjørn Sandnes i Rørosfisk.

Rørosfisk stopper nå inntaket av sik fra andre, men bedriften fortsetter fisket framover når været tillater det.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

 
Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse