Mye helikopteraktivitet over Røros de nærmeste dagene

Mye helikopteraktivitet over Røros de nærmeste dagene

Røros fra lufta. Flyfoto. Røros kirke FOTO: Nils Kåre Nesvold

E-verket utbedrer høyspentlinja ved Havsjøen.

Onsdag startet arbeidet med å oppgradere høyspentlinja ved Havsjøen på Røros. Til sammen 11 mastepunkter skal fornyes på grunn av råteskader i stolpene. Samtidig oppgraderes nettet fra 66 kV til 132 kV.

– Grunnarbeidet gjøres onsdag og torsdag denne uka, og utstyr skal flys med helikopter til området. Selve mastene flys ut ferdigmontert i begynnelsen av mai neste år, sier nettsjef Lars Hofstad i Røros E-verk:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

 
Her bygges landets tøffeste ladestasjon
  • Nyheter

Røros E-verk og Røros Produkter samarbeider om å bygge den første hurtigladestasjonen mellom Støren og Alvdal. – Dette blir landets tøffeste hurtigladestasjon, sier Bjørn Flagestad ved Røros E-verk.

Og slik svarer politikerne på hvorfor de vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Holtålen SV bryter ufravikelige krav de gikk til valg på og Arbeiderpartiet kan finne på å snu om det kommer vettige nok argumenter.

Reagerer på at politikerne vil rive terapibassenget i Ålen
  • Nyheter

Milliongaven fra Ålen Sanitetsforening kan snart være en saga blott.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse