Mønstrer mot mobbing

Nesten 300 deltok i fakkeltoget mot mobbing i 2016. FOTO: Per Magne Moan

Ungdomsrådet i Røros kommune vil sammen med Ungdommens Hus Røros arrangere et nytt fakkeltog mot mobbing.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.01.2018 kl 19:28

Nea Radio
Nea Radio

Under parolen «Heldigvis er vi ulike» ønsker arrangøren onsdag 17. januar å sette fokus på hvordan man sammen kan bidra til å prøve å gjøre hverdagen mobbefri.

For to år siden deltok mellom 250 og 300 personer på tilsvarende arrangement. Kathrine Olsen Gillerdalen, Odins mor, var på Røros i anledning det arrangementet og holdt flere foredrag i fakkeltoget tillegg til å gå i fakkeltoget.

Katrine er mor til Odin, 13-åringen som hele landet fikk høre om da han valgte å ta sitt eget liv i 2014, etter å ha blitt mobbet i mange år.

Hør intervju Nea Radio gjorde med med Katrine i 2015 her.

Også denne gangen vil fakkeltoget starte på Nilsenhjørnet. Først er det appeller før ferden går opp Bergmannsgata til Rørosmuseet, ned Kjerkgata og tilbake til Nilsenhjørnet igjen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Årsrapport fra Vauldalen
  • Nyheter

Økning i antall anmeldte saker.

Vil endre eldreprisen
  • Nyheter

Eldrerådet i Stjørdal kommune vil endre betingelsene knyttet til eldreprisen.

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

 
Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE