Mener turistkontoret har mer eller mindre utspilt sin rolle

 

Reidun Roland mener turistkontoret på Røros i dag bare har som oppgave å leie ut sparker på vinteren og dele ut brosjyrer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2017 kl 11:56

Nea Radio
Nea Radio

Forrige torsdag informerte reiselivssjef i Destinasjon Røros Tove Martens kommunestyret på Røros om situasjonen rundt turistinformasjonen.

Der kom det fram at om ikke den kommunale støtten til turistinformasjonen økes, så kan det få konsekvenser i form av at kontoret må holde stengt en eller flere dager i uken.

Røroslistas Reidun Roland mener at turistinformasjonen, som dekker Røros kommune og ikke må forveksles med Destinasjon Røros, som dekker 9 kommuner, har faset ut mange av sine funksjoner. Etter at opplegget med guiding og Begstadvandring ble gitt til Rørosmuseet mener Roland at utleie av sparkstøttinger og utdeling av brysjyrer er det som gjenstår av oppgaver. Derfor foreslår hun at et hotell eller en bensinstasjon kan overta disse funksjonene og dermed spare kommunale utgifter:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

 
Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE