Lokalpolitikere på befaring "oppdaget" flere ulovlige bygde veier

Lokalpolitikere på befaring

FOTO: Screenshot Google Earth

Formannskapet i Holtålen ble overrasket da de skulle befare et område ved Håen hyttefelt denne uka.

Formannskapet i Holtålen var tirsdag på befaring ved Håen Hyttefelt i Ålen for å se på et område der det søkes om å få bygge adkomstvei til ei hytte.

Under befaringa oppdaget lokalpolitikerne og folk fra rådmannens stab at flere av hyttene i området hadde adkomstveier det ikke var søkt om.

Ordfører Jan Håvard Refsethås sier at mange av hyttene er bygd på 70-tallet da krav til adkomstveier ikke var så stort som nå. Han sier det nå vil bli utarbeidet en veiplan for området slik at disse veiene blir lovlige.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Erna beklaget
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg (H) opprørte mange av landets sosionomer med sitt ordvalg i Stortingets spørretime denne uka. Nå beklager hun.

Vil etablere Nordens ledende betalings- og identifiseringsaktør
  • Nyheter

Bankene i Norge har inngått intensjonsavtale om å videreutvikle verdens mest kundevennlige og effektive betalings- og identifiseringsløsninger.

Symbolsjekk fra Frivilligheten
  • Nyheter

Frivillighet Norge, som representerer over 300 frivillige organisasjoner, ga torsdag staten en symbolsk sjekk på 500 millioner kroner tilsvarende de momsutgiftene frivilligheten ikke får kompensert.

 
Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

Kommunale veger kan bli private
  • Nyheter

Politikerne i Selbu vil privatisere en del av de kommunale vegene. Nå blir et forslag med 12,4 kilometer sendt på høring.

Regjeringen støtter grønne arbeidsplasser
  • Nyheter

Partene i arbeidslivet, med støtte fra Klima- og miljødepartementet, har startet en kampanje om grønne arbeidsplasser. Målet er å stimulere til økt engasjement og kunnskap om hva som kan gjøres for å kutte utslipp på den enkelte arbeidsplass.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE