Lokalpolitikere på befaring "oppdaget" flere ulovlige bygde veier

FOTO: Screenshot Google Earth

Formannskapet i Holtålen ble overrasket da de skulle befare et område ved Håen hyttefelt denne uka.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Formannskapet i Holtålen var tirsdag på befaring ved Håen Hyttefelt i Ålen for å se på et område der det søkes om å få bygge adkomstvei til ei hytte.

Under befaringa oppdaget lokalpolitikerne og folk fra rådmannens stab at flere av hyttene i området hadde adkomstveier det ikke var søkt om.

Ordfører Jan Håvard Refsethås sier at mange av hyttene er bygd på 70-tallet da krav til adkomstveier ikke var så stort som nå. Han sier det nå vil bli utarbeidet en veiplan for området slik at disse veiene blir lovlige.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE