Legger ut 16 nye boligtomter

Legger ut 16 nye boligtomter

– Det har vært stor forhåndsinteresse for de nye boligtomtene i Gjøsvika, sier Anne Grethe Beck Andersen. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Røros Tomteselskap legger nå ut 16 nye boligtomter i Gjøsvika på Røros.

– Dette er attraktive boligtomter, og det har vært stor forhåndsinteresse for disse tomtene, sier styreleder i Røros Tomteselskap, Anne Grethe Beck Andersen.

– Disse tomtene kommer i tillegg til de sju ledige boligtomtene som allerede finnes i Gjøsvika og de sju på Glåmos, sier hun:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Fant to mort i Gjettjønna
  • Nyheter

Så langt er det funnet kun to døde mort i Gjettjønna på Røros etter rotenonbehandlingen. Til sammen er det plukket opp nærmere 900 kilo død fisk fra tjønna.

Ni av ti leser på nett
  • Nyheter

Andelen nordmenn som leser aviser og magasiner på nett har økt med 14 prosentpoeng på seks år, ifølge ferske SSB-tall. Samtidig blir vi stadig mer utålmodige og kresne innholdskonsumenter.

- Politikerne må våge mer!
  • Nyheter

- Politikerne må våge mer. Vi har tid til å vente dersom resultatet blir bedre, mener klubben i Utdanningsforbundet ved Selbu ungdomsskole.

 
Advarer mot e-post-svindel
  • Nyheter

Røros lensmannskontor har torsdag fått meldinger fra personer som har fått en e-post om at en navngitt rørosing har strandet på Kypros og trenger økonomisk hjelp til å komme seg hjem. – Dette er svindel, sier politiet.

All fisk død i løpet av dagen
  • Nyheter

Her blir all fisk i Gjettjønna på Røros avlivet ved hjelp av giftstoffet rotenon. – All fisk i tjønna blir avlivet i løpet dagen, sier prosjektleder i Veterinærinstituttet, Helge Bardal.

Sparebank 1 SMN forlenger samarbeidsavtalen med Amund Kokkvoll
  • Nyheter

Gjør at han kan satse for fullt på hundekjøring framover.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse