Legger ut 16 nye boligtomter

Legger ut 16 nye boligtomter

– Det har vært stor forhåndsinteresse for de nye boligtomtene i Gjøsvika, sier Anne Grethe Beck Andersen. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Røros Tomteselskap legger nå ut 16 nye boligtomter i Gjøsvika på Røros.

– Dette er attraktive boligtomter, og det har vært stor forhåndsinteresse for disse tomtene, sier styreleder i Røros Tomteselskap, Anne Grethe Beck Andersen.

– Disse tomtene kommer i tillegg til de sju ledige boligtomtene som allerede finnes i Gjøsvika og de sju på Glåmos, sier hun:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Trafikkulykke i Ålen
  • Nyheter

To personbiler er involvert i en trafikkulykke på Fv. 30 i Ålen fredag morgen.

La kvinnen styre
  • Nyheter

Skal du på handletur på Black Friday? Da er det tryggest å la en kvinne kjøre bilen, viser ferske tall fra Tryg Forsikring.

Hørselslag med «plug & play»
  • Nyheter

Selbu og Tydal Hørselslag har store forventninger til den nye kofferten sin. Her finner du et komplett mini bærbart lydanlegg - med egen teleslynge.

 
Vaino opp i NRKs programråd
  • Nyheter

Flere har klaget på at Vaino Rensberg snakket sørsamisk i Norge Rundt.

Fjerner folkehøgskolekuttet
  • Nyheter

Regjeringens forslag til Statsbudsjett 2018 inneholdt flere kutt til folkehøgskolene. Gjennom de siste dagers budsjettforhandlinger er disse fjernet, og en økning er dessuten lagt inn i det endelige budsjettforslaget.

Åpner Armfeldt-museum i Haltdalen
  • Nyheter

I forbindelse med 300-årsmarkeringen siden general Carl Gustaf Armfeldt og Karolinerhæren herjet i Trøndelag, planlegger Holtålen kommune i samarbeid med Museene i Sør-Trøndelag (MiST) å åpne et permanent Armfeldtmuseum i Gammelgården i Haltdalen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE