Storstilt jubileum

Vinterfestivalen på Røros feiret i helga 25-årsjubileum med 300 sangere. Se stort bildegalleri!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.02.2017 kl 16:05

Nea Radio
Nea Radio
Se bildet større

Bergstadkoret med dirigent Berit Konstad Graftås. FOTO: Marit Manfredsdotter

Jubileet ble markert med en kirkekonsert i Bergstadens Ziir lørdag ettermiddag der korene framførte både gospel, barokkmusikk, viser og salmer - alt innpakket i vakre korarrangement. Kirka var nesten fullsatt under konserten. Konferansier var Håvard Gullstein Kaald som sydde sammen programmet med kirke- og bergverkshistorie fra Røros.

Mamma Mia-innslag

Kirkekonserten gikk rett over i storstilt feiring på Storstuggu med middag og underholdning. Hovedinnslaget der var et spesialarrangert potpurri fra musikalen Mamma Mia der Bergstadkoret bød på seg sjøl.

Vinterfestivalen ble avsluttet med korkafé i Falkbergetsalen på Storstuggu med Siri Singsaas og Torbjørn Auran som konferansierer.

300 korsangere, de fleste fra Trøndelag, deltok under 25-årsjubileet.

Festivalleder Alfhild Myre og dirigent Berit Konstad Graftås var godt fornøyd med arrangementet:

Festivalleder Alfhild Myre og dirigent Berit Konstad Graftås i Bergstadkoret. Foto: Marit Manfredsdotter.

Les også:

SE VIDEO: Se Bergstadkoret i fri dressur

Siste nytt i Kultur

Europeisk bluesfest på Hell
  • Kultur

I midten av mars er det duket for en skikkelig musikalsk godbit i Stjørdal, nemlig European Blues Challenge in Hell. Da samles bluesartister fra hele Europa for å konkurrere om hvem som er best.

Nærmer seg russerevy på Røros
  • Kultur

Vi har sett litt på hva Storstuggu har å by på den neste uka.

Bibliotekene øker fortsatt
  • Kultur

Stadig flere finner veien til bibliotekene i Trøndelag, og utlånet øker. Størst var økningen på Røros. Det viser oversikten når Trøndelag fylkesbibliotek presenterer 2017-tallene fra folkebibliotekene.

 
Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE