Kommunen støtter kjøp av løypemaskin

FOTO: Røros Tur- og Løypeforening

Holtålen Turforening trenger ny maskin.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.11.2017 kl 11:17

Nea Radio
Nea Radio

I søknaden opplyser Holtålen turforening at de drifter to løypemaskiner – en i Ålen og en i Haltdalen. Det er løypemaskina som er stasjonert i Haltdalen som turforeninga nå ønsker å skifte ut.

Denne maskina har hatt store reoperasjonskostander de siste årene, og dermed påført turforeninga store driftskostnader. Ved eventuell utskifting så regner en med å unngå større driftsutgifter i fremtiden.

I søknaden opplyses det at turforeninga nå har fått et godt tilbud på en pent brukt løypemaskin – som skal være i god stand. Denne maskina koster 1 062 500 kr, og forsøkes finansiert slik; 450 000 kr i innbytte for «gammel maskina» og 612 500 kr i lån/støtte/egenkapital.

Holtålen turforening er av den formening om at løypekjøring, som turforeninga utfører, har stor betydning for blant annet kommunen innbyggere,turister og hytte- og fritidsboligeiere.

Et enstemmig formannskap gikk tirsdag inn for å støtte prosjektet og pengene hentes fra Gaulafondet, der det i dag står rundt 7 millioner kroner.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

 
Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

Bruktbilmesse på Torgkvartalet
  • Nyheter

I helga kan du kjøpe deg ny brukt bil på kjøpesenter. Det vil si, i parkeringskjelleren på Torgkvartalet.

Tillater alkoholservering i kjøpesenter
  • Nyheter

Nå kan du nyte alkohol på kjøpesenter i Stjørdal. Men kriteriene for å få skjenkebevilgning er strenge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE