– Kan være guttestreker

 

Politiet etterlyser vitner etter branntilløpet i Hovet.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros og Holtålen lensmannskontor har undersøkt åstedet for branntilløpet i Hovet onsdag kveld. Han mener det kunne gått langt verre om ikke vaktmesteren hadde oppdaget røykutviklingen og fikk slått av strømmen til badstuovnen.

Det var i 18-tida onsdag kveld at det ble oppdaget at det kom røyk fra den ene badstua ved bassenget i Hovet i Ålen. Det viste seg at det var en gjemt plastflaske som hadde smeltet og forårsaken røyken. Flaska lå gjemt under flere steiner i ovnen og var tydelig lagt dit med vilje.

Unsgård bekrefter at hendelsen ble anmeldt torsdag morgen. Han mener det kan være snakk om guttestreker og at gjerningspersonen(e) ikke var klar over at dette kunne fått langt verre følger.

Nå ber politiet vitner om å melde seg.

Hør intervju med politiførstebetjent Øyvind Unsgård her:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

 Utenlandstrafikken økte
  • Nyheter

Oppdal øker med 31,6 prosent internasjonale gjestedøgn
, og hele Trøndelag opplevde en positiv vekst i antall samlede gjestedøgn fra utlandet mellom januar og desember 2017 sammenlignet med samme periode i 2016.

 
Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

Tidenes årsresultat for Stjørdal
  • Nyheter

Dersom de foreløpige tallene som ble lagt fram i kommunestyret torsdag kveld slår til, går Stjørdal med 80 millioner kroner i overskudd for 2017. Det er rekord.

Lanserte ny Leaf
  • Nyheter

Torsdag ble den nye modellen av el-bilen Nissan Leaf lansert hos Trio Bilsenter på Stjørdal.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE