– Kan være guttestreker

 

Politiet etterlyser vitner etter branntilløpet i Hovet.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Politiførstebetjent Øyvind Unsgård ved Røros og Holtålen lensmannskontor har undersøkt åstedet for branntilløpet i Hovet onsdag kveld. Han mener det kunne gått langt verre om ikke vaktmesteren hadde oppdaget røykutviklingen og fikk slått av strømmen til badstuovnen.

Det var i 18-tida onsdag kveld at det ble oppdaget at det kom røyk fra den ene badstua ved bassenget i Hovet i Ålen. Det viste seg at det var en gjemt plastflaske som hadde smeltet og forårsaken røyken. Flaska lå gjemt under flere steiner i ovnen og var tydelig lagt dit med vilje.

Unsgård bekrefter at hendelsen ble anmeldt torsdag morgen. Han mener det kan være snakk om guttestreker og at gjerningspersonen(e) ikke var klar over at dette kunne fått langt verre følger.

Nå ber politiet vitner om å melde seg.

Hør intervju med politiførstebetjent Øyvind Unsgård her:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utsetter asfalteringen av rullebanen på Røros lufthavn
  • røros lufthavn

Avinor vil gi lokalt næringsliv og reiseliv mulighet til å jobbe med ruteutvikling til og fra regionen, før de bestemmer hvor lang rullebanen skal være.

«Trygt hjem for en 50-lapp» i hele fylket

Fylkestinget vedtok denne uka å sende en bestilling til Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune om at ordningen «Trygt hjem for en 50-lapp» utvides til å gjelde hele Trøndelag. Det skriver Senterpartiet i ei pressemelding.

1. mai på Røros
  • Nyheter

Fortsetter med demonstrasjonstog i Bergstaden også i år.

 
Skal starte utdanning i lokalmatproduksjon på Røros

Med forbehold om godkjenning fra NOKUT kan du fra høsten av starte utdanning i lokalmatproduksjon på Røros.

Antall tunge motorsykler øker kraftig
  • Nyheter

Med våren kommer trekkfuglene og motorsyklistene. Motorsykkelsesongen er i gang, og bilistene må igjen dele veien med brummende tohjulinger. Å se ett lys i speilet er et sikkert vårtegn.

Designnominasjoner til Røros, Melhus og Trondheim
  • Nyheter

Espen Voll fra Trondheim, Sigurd Resell fra Melhus og Flokk, med fabrikk i Røros, er nominert til forskjellige bransjepriser under Innovasjonskraft 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE