Line og Kompis trenger et hjem:

Kan noen hjelpe meg?

Kan noen hjelpe meg?

Kompis er en 12 år gammel eventyrblanding. Det er Bordercollie i hunden, resten er ukjent. Han er en rolig, snill og glad herremann, frisk, rask og leken. Særlig med tennisball. Line en søt Siberian Husky-frøken på ni år. Hun er en bedagelig, snill og rolig jente. FOTO: Pias Dyrepensjonat

Kompis (12) og Line (9) trenger et hjem. De to hundene har bodd på Pias Dyrepensjonat i Haltdalen i to måneder. Matmor er syk, og nå går det ut en etterlysning etter et godt hjem for de firbente.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.03.2017 kl 13:58

Etterlyser et hjem for to firbente
– Kompis og Line trenger et godt hjem og det haster, sier Gerd Bjørgård. Foto: Marit Manfredsdotter

– Kompis er en "eventyrblanding" og Line er ei ni år gammel dame, litt lat, men veldig elskelig, sier Gerd Bjørgård som sammen med Pias dyrepensjonat nå går ut og etterlyser et hjem for hundene.

Det firbente raderparet er vant til å gå tur og bære kløv. Dersom du ønsker å høre mer om dyrene, har Pias Dyrepensjonat telefon 412 83 966. Det går også å sende e-post til pdyrepen@online.no.

– Hva skjer med dyrene hvis ingen tar seg av dem?

– Det vil jeg ikke gå inn på, det blir en vanskelig sak som vi må ta tak i, sier Gerd Bjørgård.

Se bildet større

"– Livet framover vet jeg lite om akkurat nå, og derfor er mitt fremste ønske at Kompis og Line skal få det godt,- enten sammen eller hver for seg. Jeg håper de kan få et godt hjem hos noen andre. Kanskje jeg kan få se dem en gang hvis jeg blir bedre? Mirakler skjer, og jeg håper på ett. Men jeg skulle ønske at Kompis og Line kan få et fint liv selv om jeg kanskje ikke får ta del i det. Mirakler skjer", skriver Pias Dyrepensjonat på sosiale medier med en hilsen fra Kompis og Lines eier. FOTO: Pias Dyrepensjonat

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Hvem har ripet opp bilen til Anne-Mari?
  • Nyheter

Påført skader for flere tusen kroner.

Passasjertallene ved Røros lufthavn går rett til værs
  • Nyheter

I juli reiste 1556 passasjerer over Røros lufthavn, en økning på hele 40,3 prosent målt mot samme periode i 2016.

Sigrid har sagt opp
  • Nyheter

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

 
Årets første uke med over 2 tonn fangst
  • Nyheter

Sikfisket på Aursunden når nye høyder.

Båndtvang opphevet - men ikke overalt

Mandag 21. august opphører ordinær båndtvang, og hundeeiere kan igjen gå med hunden løs. Bor du derimot i en av landets 192 kommuner som har utvidet sine båndtvangsregler, er det mulig hunden må bruke bånd en stund til. Selbu, Tydal og Holtålen er blant kommunene med utvidet båndtvang.

Mer effektiv skadefelling

Klima- og miljødepartementet går nå inn med støtte til et prosjekt for mer effektiv skadefelling av rovvilt i Hedmark. Seks kommuner har gått sammen for å gjøre skadefellingslag mer profesjonelle, skadefelling av rovvilt mer effektiv og for å styrke beitenæringa i Hedmark.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse