Line og Kompis trenger et hjem: Kan noen hjelpe meg?

Kan noen hjelpe meg?

Kompis er en 12 år gammel eventyrblanding. Det er Bordercollie i hunden, resten er ukjent. Han er en rolig, snill og glad herremann, frisk, rask og leken. Særlig med tennisball. Line en søt Siberian Husky-frøken på ni år. Hun er en bedagelig, snill og rolig jente. FOTO: Pias Dyrepensjonat

Kompis (12) og Line (9) trenger et hjem. De to hundene har bodd på Pias Dyrepensjonat i Haltdalen i to måneder. Matmor er syk, og nå går det ut en etterlysning etter et godt hjem for de firbente.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.03.2017 kl 13:58

Etterlyser et hjem for to firbente
– Kompis og Line trenger et godt hjem og det haster, sier Gerd Bjørgård. Foto: Marit Manfredsdotter

– Kompis er en "eventyrblanding" og Line er ei ni år gammel dame, litt lat, men veldig elskelig, sier Gerd Bjørgård som sammen med Pias dyrepensjonat nå går ut og etterlyser et hjem for hundene.

Det firbente raderparet er vant til å gå tur og bære kløv. Dersom du ønsker å høre mer om dyrene, har Pias Dyrepensjonat telefon 412 83 966. Det går også å sende e-post til pdyrepen@online.no.

– Hva skjer med dyrene hvis ingen tar seg av dem?

– Det vil jeg ikke gå inn på, det blir en vanskelig sak som vi må ta tak i, sier Gerd Bjørgård.

Se bildet større

"– Livet framover vet jeg lite om akkurat nå, og derfor er mitt fremste ønske at Kompis og Line skal få det godt,- enten sammen eller hver for seg. Jeg håper de kan få et godt hjem hos noen andre. Kanskje jeg kan få se dem en gang hvis jeg blir bedre? Mirakler skjer, og jeg håper på ett. Men jeg skulle ønske at Kompis og Line kan få et fint liv selv om jeg kanskje ikke får ta del i det. Mirakler skjer", skriver Pias Dyrepensjonat på sosiale medier med en hilsen fra Kompis og Lines eier. FOTO: Pias Dyrepensjonat

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

 
Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

Statsskog finansierer utedo ved Fjellkirka på Røros
  • Nyheter

Gir av potten "Midtnorske Friluftstiltak".

Billigere nettleie i Holtålen og Midtre Gauldal
  • Nyheter

Salget av nettselskapet i Gauldal Energi medfører at innbyggerne i Holtålen- og Midtre Gauldal kommuner får en redusert nettleie fra 1. januar med nærmere kr.2.500,- pr. husstand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE