«Helsesista» kommer til Holtålen

 

Fredag 23. mars får Holtålen besøk av hele Norges helsesøster på Snapchat, Tale Krohn Engvik.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.02.2018 kl 19:48

Nea Radio
Nea Radio

Tale Krohn Engvik har det siste året blitt kjent som «Helsesista»: helsesøsteren som svarer ungdom på Snapchat. Fredag 23. mars kommer hun til Holtålen for å holde foredrag for alle elever på 7.-10. trinn. Arrangementet er også åpent for alle i alderen 12-20 år.

Krohn Engvik opprettet først snapchatkontoen «Helsesista» da hun var helsesøster på fire ulike videregående skoler i Oslo, for å ha mulighet til å fortelle elvene hvor hun var og når hun var tilgjengelig som helsesøster. Samtidig kom hun med litt undervisning via appen.

Nå er Krohn Engvik kjent i hele Norge for arbeidet hun gjør via Snapchat, og hun har tatt et år permisjon fra jobben som helsesøster i Oslo for å kunne jobbe fulltid med formidling av kunnskap via Snapchat.

Arrangementet er det første i serien «Faktabib Holtålen», hvor Holtålen folkebibliotek har søkt og fått støtte av Nasjonalbiblioteket til en faktabasert arrangementserie for ungdom.

– Vi fikk dessverre ikke støtte til alle de fire arrangementene vi søkte om, derfor blir det kun to arrangement: dette foredraget med Helsesista og et foredrag med Gunnar Tjomlid om kildekritikk og kritisk tenking på internett litt senere i vår, skriver Holtålen kommune i ei pressemelding.

Siste nytt i Nyheter

Skogoppdrag på anbud
  • Nyheter

Statskog inviterer til konkurranse om landets største oppdrag innen skogbrukstjenester.

Kraftmagasin og miljø
  • Nyheter

Vi vet stadig mer om hvordan innsjøer påvirkes av vannkraftproduksjon i dag, men før vi kan forutsi miljøeffektene i framtidens energimarked, må vi forstå prosessene som foregår i kraftmagasiner enda bedre, heter det i en ny NINA-rapport.

FM-feil på Røros
  • Nyheter

Nea Radio har feil på FM-sendingene i Røros onsdag morgen.

 
Lensmannskontoret på Røros og Oppdal forsvinner
  • Nyheter

Blir politistasjon fra 1. juni.

Barnehagedagen 2018
  • Nyheter

Med «La meg skape!» som tema markerte Tydal kommunale barnehage "Barnehagedagen 2018".

Tidenes beste i Selbu Sparebank
  • Nyheter

Med et resultat før skatt på 44,6 millioner kroner, leverer Selbu Sparebank i 2017 tidenes beste resultat målt i kroner og øre.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE