Greni-effekten slo inn i Holtålen

Greni-effekten slo inn i Holtålen

Senterpartiordfører Jan Håvard Refsethås mener mange i Holtålen er godt fornøyd med jobben Heidi Greni har gjort på Stortinget. – Hun vil fortsatt gjøre en god jobb, og det er en del av årsaken til at så mange ville gi henne sin stemme i hjemkommunen, sier Refsethås. FOTO: Nils Kåre Nesvold.

For første gang er Senterpartiet større enn Arbeiderpartiet i Holtålen. – Det skyldes blant annet at Heidi Greni har gjort en god jobb de siste åra og folk har tro på henne, sier Holtålen-ordfører Jan Håvard Refsethås.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.09.2017 kl 14:20

Med en oppslutning på 10,7 prosent i Sør-Trøndelag blir Heidi Greni den eneste Senterparti-politikeren fra fylket som får plass på Stortinget i neste periode.

– I Holtålen er det første gang under et stortingsvalg at Senterpartiet er større enn Arbeiderpartiet, og det er en begivenhet, sier Refsethås.

SP fikk 40,7 prosent av stemmene, mens AP fikk 35,3 prosent oppslutning i Holtålen.

God jobb

– Heidi Greni har gjort en god jobb for oss de siste fire åra, og hun vil fortsatt gjøre en god jobb, og det er en del av årsaken til at så mange har tro på henne og ville gi henne sin stemme i hjemkommunen.

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Trafikkulykke i Ålen
  • Nyheter

To personbiler er involvert i en trafikkulykke på Fv. 30 i Ålen fredag morgen.

La kvinnen styre
  • Nyheter

Skal du på handletur på Black Friday? Da er det tryggest å la en kvinne kjøre bilen, viser ferske tall fra Tryg Forsikring.

Hørselslag med «plug & play»
  • Nyheter

Selbu og Tydal Hørselslag har store forventninger til den nye kofferten sin. Her finner du et komplett mini bærbart lydanlegg - med egen teleslynge.

 
Vaino opp i NRKs programråd
  • Nyheter

Flere har klaget på at Vaino Rensberg snakket sørsamisk i Norge Rundt.

Fjerner folkehøgskolekuttet
  • Nyheter

Regjeringens forslag til Statsbudsjett 2018 inneholdt flere kutt til folkehøgskolene. Gjennom de siste dagers budsjettforhandlinger er disse fjernet, og en økning er dessuten lagt inn i det endelige budsjettforslaget.

Åpner Armfeldt-museum i Haltdalen
  • Nyheter

I forbindelse med 300-årsmarkeringen siden general Carl Gustaf Armfeldt og Karolinerhæren herjet i Trøndelag, planlegger Holtålen kommune i samarbeid med Museene i Sør-Trøndelag (MiST) å åpne et permanent Armfeldtmuseum i Gammelgården i Haltdalen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE