Greni-effekten slo inn i Holtålen

Senterpartiordfører Jan Håvard Refsethås mener mange i Holtålen er godt fornøyd med jobben Heidi Greni har gjort på Stortinget. – Hun vil fortsatt gjøre en god jobb, og det er en del av årsaken til at så mange ville gi henne sin stemme i hjemkommunen, sier Refsethås. FOTO: Nils Kåre Nesvold.

For første gang er Senterpartiet større enn Arbeiderpartiet i Holtålen. – Det skyldes blant annet at Heidi Greni har gjort en god jobb de siste åra og folk har tro på henne, sier Holtålen-ordfører Jan Håvard Refsethås.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.09.2017 kl 14:20

Nea Radio
Nea Radio

Med en oppslutning på 10,7 prosent i Sør-Trøndelag blir Heidi Greni den eneste Senterparti-politikeren fra fylket som får plass på Stortinget i neste periode.

– I Holtålen er det første gang under et stortingsvalg at Senterpartiet er større enn Arbeiderpartiet, og det er en begivenhet, sier Refsethås.

SP fikk 40,7 prosent av stemmene, mens AP fikk 35,3 prosent oppslutning i Holtålen.

God jobb

– Heidi Greni har gjort en god jobb for oss de siste fire åra, og hun vil fortsatt gjøre en god jobb, og det er en del av årsaken til at så mange har tro på henne og ville gi henne sin stemme i hjemkommunen.

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Røros kommune er fornøyd med innbyggerundersøkelsen
  • Nyheter

Men ser også forbedringpotensiale på flere områder.

Feil i utbetaling av pensjon viser behov for
  • Nyheter

Før jul vedtok Stortinget at slippen skal tilbake innen 1. juli 2018. Skatteetaten har i dag sendt ut informasjon om at en del av de som mottar alderspensjon, AFP, uføretrygd, og overgangsstønad, har fått for høyt skattetrekk ved på utbetalingen som skal være på konto i dag.

Kvithamar skal bli grønn spydspiss
  • Nyheter

Kvithamar gård, som nå eies av Stjørdal kommune, skal bli et kraftsenter innenfor grønn innovasjon i Midt-Norge.

 
Løsning for Kvislabakken?
  • Nyheter

Brakker som blir stående tomme etter at Fagerhaug skole i Stjørdal, vurderes som løsning på den akutte plassmangelen ved Kvislabakken skole.

Selbu og Tydal åpner snøscooterløypene
  • Nyheter

Fra lørdag kan du kjøre snøscooter fra Selbu til Tydal - lovlig!

Fylkesting vedtok pressestøtte til lokalradio
  • Nyheter

Fylkestinget i Finnmark har vedtatt at lokalradio bør få pressestøtte på lik linje med aviser. De omtaler dagens ordning som konkurransevridende.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE