Greni-effekten slo inn i Holtålen

Senterpartiordfører Jan Håvard Refsethås mener mange i Holtålen er godt fornøyd med jobben Heidi Greni har gjort på Stortinget. – Hun vil fortsatt gjøre en god jobb, og det er en del av årsaken til at så mange ville gi henne sin stemme i hjemkommunen, sier Refsethås. FOTO: Nils Kåre Nesvold.

For første gang er Senterpartiet større enn Arbeiderpartiet i Holtålen. – Det skyldes blant annet at Heidi Greni har gjort en god jobb de siste åra og folk har tro på henne, sier Holtålen-ordfører Jan Håvard Refsethås.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.09.2017 kl 14:20

Nea Radio
Nea Radio

Med en oppslutning på 10,7 prosent i Sør-Trøndelag blir Heidi Greni den eneste Senterparti-politikeren fra fylket som får plass på Stortinget i neste periode.

– I Holtålen er det første gang under et stortingsvalg at Senterpartiet er større enn Arbeiderpartiet, og det er en begivenhet, sier Refsethås.

SP fikk 40,7 prosent av stemmene, mens AP fikk 35,3 prosent oppslutning i Holtålen.

God jobb

– Heidi Greni har gjort en god jobb for oss de siste fire åra, og hun vil fortsatt gjøre en god jobb, og det er en del av årsaken til at så mange har tro på henne og ville gi henne sin stemme i hjemkommunen.

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

 
Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE