Fikk avkjølt seg på Røros Lufthavn

Stortingspolitiker Geir Pollestad blir ønsket velkommen til Røros av Kristoffer Tamnes og Guri Heggem fra Røros Senterparti. FOTO: Per Magne Moan

Senterpartipolitiker Geir Pollestad fra opphetet stortingsdebatt om jordbruksoppgjøret til snøskurer på Røros.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.06.2017 kl 22:15

Nea Radio
Nea Radio

Torsdag ettermiddag landet senterpartiets stortingsrepresentant Geir Pollestad på Røros Flyplass og med det startet en liten rundtur i distriktet med besøk i blant annet Havsjøveien Næringspark, Os ID og Læmklåppmøte hos Tolga Sykkelmekka.

Pollestad kom fra en temmelig het debatt på Stortinget om jordbruksoppgjøret, men fikk avkjølt seg i snøskurene på Røros. Han kjenner godt til Røros Lufthavn etter å ha jobbet som statssekretær for daværende samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa da debatten om størrelsen på flyene på rørosruta gikk som verst.

Nå er det som representant for et parti i medvind han ankommer rørosregionen. Han sier at jordbruksoppgjøret tar mye tid om dagen:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nå kan du kjøpe litt av RørosBanken

Skal styrke egenkapitalen med opp mot 70 millioner.

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

 
Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE