Fikk avkjølt seg på Røros Lufthavn

Fikk avkjølt seg på Røros Lufthavn

Stortingspolitiker Geir Pollestad blir ønsket velkommen til Røros av Kristoffer Tamnes og Guri Heggem fra Røros Senterparti. FOTO: Per Magne Moan

Senterpartipolitiker Geir Pollestad fra opphetet stortingsdebatt om jordbruksoppgjøret til snøskurer på Røros.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.06.2017 kl 22:15

Torsdag ettermiddag landet senterpartiets stortingsrepresentant Geir Pollestad på Røros Flyplass og med det startet en liten rundtur i distriktet med besøk i blant annet Havsjøveien Næringspark, Os ID og Læmklåppmøte hos Tolga Sykkelmekka.

Pollestad kom fra en temmelig het debatt på Stortinget om jordbruksoppgjøret, men fikk avkjølt seg i snøskurene på Røros. Han kjenner godt til Røros Lufthavn etter å ha jobbet som statssekretær for daværende samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa da debatten om størrelsen på flyene på rørosruta gikk som verst.

Nå er det som representant for et parti i medvind han ankommer rørosregionen. Han sier at jordbruksoppgjøret tar mye tid om dagen:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Passasjertallene fortsetter å øke

Svært positive trafikktall for september 2017 ved Avinors lufthavn på Røros

Sju tips for sporløs ferdsel på tur
  • Nyheter

Hvordan opptre mest mulig sporløst når man er på tur? Er det noen forskjell på regelen om sporløs ferdsel på snaufjellet kontra i lavlandet? Og finnes det noen typer matavfall som det er ok å kaste i naturen?

Statnett river gamle strømledninger
  • Nyheter

Den storstilte oppgraderingen av hovedstrømnettet i Norge innebærer ikke bare bygging av nye master og ledninger. Mange steder fjernes nå anlegg det ikke lenger er behov for.

 
– Statene må ta ansvaret
  • Samisk

Sametingsråd Mariann Wollmann Magga beklager at Norge avbryter forhandlingene om norsk-svensk reinbeitekonvensjon, og sier at statene må ta ansvar for situasjonen.

Flytrafikken fortsetter å øke
  • Nyheter

Flytrafikken økte i september med 2,6 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Til sammen reiste mer enn 4,8 millioner passasjerer over Avinors 45 lufthavner i september. Værnes hadde en svak nedgang på 0,7 prosent, mens Røros økte med hele 20,5 prosent!

11 personer druknet i september
  • Nyheter

Ni menn og to kvinner mistet livet som følge av drukning i september måned, viser ferske tall fra Redningsselskapet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse