Får kjøre drosje likevel

Får kjøre drosje likevel

Jan Arve Engesvold er fortvilet fordi søknaden om drosjeløyve ikke har gått i orden. FOTO: Marit Manfredsdotter

Før helga vil drosjeløyvet i Holtålen være på plass og det nye selskapet Holtålen Taxi AS kan starte drosjekjøring.

Som Nea Radio fortalte i helga, har Jan Arve Engesvold søkt om drosjeløyve innen fristen, men fikk beskjed om at hans kurs var for gamle, og han fryktet at hele sommeren ville gå før løyvet var på plass.

Samferdselskontoret i Sør-Trøndelag har behandlet saken i dag, forteller samferdselssjef Oddveig Kipperberg. Hun mener løyvet vil være på plass i løpet av en dag eller to:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Rørosmat-bedrift tok VM-gull og VM-sølv
  • Nyheter

Rørosmat-bedriften Eggen Gardsysteri tok i helga både gull og sølv i oste-VM i London.

Arbeiderpartiet vil styrke fjellstyrene

Fjellstyrene tilrettelegger store områder for friluftsliv i Sør-Norge og tilbyr rimelig jakt, fiske og hytter for alle. Arbeiderpartiet vil bygge opp omkring dette og foreslår derfor å styrke fjellstyrenes økonomi med fem millioner kroner i deres alternative budsjett.

Tove er Årets kvinnelige leder
  • Nyheter

- Hun går ikke på akkord med sine egne prinsipper, og tør der andre tier, heter det om Tove Moe Dyrhaug, "Årets kvinnelige leder".

 
Stramt tydalsbudsjett
  • Nyheter

Utvidet eiendomsskatt redder et stramt tydalsbudsjett. - Likevel, det er ingen grunn til å svartmale, sier rådmann Heidi Horndalen.

Viser fram Selbu på boligmessa
  • Nyheter

I helga arrangeres en av Norges største boligmesser i Trondheim Spektrum, og Selbu er selvsagt på plass for å vise seg fram.

Erna beklaget
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg (H) opprørte mange av landets sosionomer med sitt ordvalg i Stortingets spørretime denne uka. Nå beklager hun.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE