Får kjøre drosje likevel

Får kjøre drosje likevel

Jan Arve Engesvold er fortvilet fordi søknaden om drosjeløyve ikke har gått i orden. FOTO: Marit Manfredsdotter

Før helga vil drosjeløyvet i Holtålen være på plass og det nye selskapet Holtålen Taxi AS kan starte drosjekjøring.

Som Nea Radio fortalte i helga, har Jan Arve Engesvold søkt om drosjeløyve innen fristen, men fikk beskjed om at hans kurs var for gamle, og han fryktet at hele sommeren ville gå før løyvet var på plass.

Samferdselskontoret i Sør-Trøndelag har behandlet saken i dag, forteller samferdselssjef Oddveig Kipperberg. Hun mener løyvet vil være på plass i løpet av en dag eller to:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Snart må du ha egen dunk for matavfall
  • Nyheter

Krav til utsortering av matavfall er like rundt hjørnet, og abonnentene må betale regninga.

Delte ut 55.000 kroner til kultur
  • Kultur

Røros formannskapet bevilget torsdag 55.000 kroner i tilskudd til fritidskulturlivet. Bergstaden Teaterlag fikk mest. Se hele lista her.

Opprettholder dagens støtte til turistkontoret
  • Nyheter

Røros formannskap vedtok torsdag enstemmig å opprettholde dagens støtte til drift av Røros Turistkontor og at en eventuell økning av støtten må ses som en del av budsjettprosessen.

 
Inviterer til famliefest
  • Nyheter

COOP Røros, Arbeidets Rett og Rørosbanken jubilerer i år og inviterer til stor famliefest på Nilsenhjørnet fredag med blant annet underholdning, konkurranser og matservering.

Svak økning av sykefraværet i Sør-Trøndelag
  • Nyheter

Ved utgangen av andre kvartal 2017 økte det legemeldte sykefraværet i Sør-Trøndelag fra 5 prosent i fjor til 5,1 prosent i år. Røros har det laveste sykefraværet i fylket.

Mikkel tar med seg golfballene 
  • Video

Ved Røros golfbane har golfspillerne et problem utenom det vanlige. Ved ett av hullene på Røros golfbane lurer Mikkel Rev.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse