Einar fra Tid For Hjem besøkte Hovet

Einar fra Tid For Hjem besøkte Hovet

Einar Nilsson. FOTO: Per Magne Moan

Deltok på Boligreisen 2017.

Einar Nilsson er kjent for mange fra TV2-serien Tid For Hjem. Lørdag var han i Hovet i Ålen der han holdt foredrag, eller skal vi si show rundt dette med oppussing.

Dette var en del av Haltdalen Sparebanks arrangement Boligreisen 2017.

Saken fortsetter under bildet

Se bildet større

Einar Nilsson. FOTO: Per Magne Moan

Flere representanter fra næringslivet i regionen var representert på arrangementet, men det så ut som om publikum ikke helt hadde fått med seg hva som skulle skje. I alle fall var det godt med ledige stoler i Kjempen i Hovet.

Saken fortsetter under bildet

Se bildet større

Einar Nilsson FOTO: Per Magne Moan

For å bøte på det heller labre oppmøtet, så forsøkte Einar Nilsson å lokke folk til Hovet ved å iføre seg stylter og gjøre seg svært synlig på parkeringsplassen utenfor. Og det hjalp muligens litt, for blant annet Nea Radios utsendte oppdaget dette da han kjørte forbi og måtte selvfølgelig stoppe:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Erna beklaget
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg (H) opprørte mange av landets sosionomer med sitt ordvalg i Stortingets spørretime denne uka. Nå beklager hun.

Vil etablere Nordens ledende betalings- og identifiseringsaktør
  • Nyheter

Bankene i Norge har inngått intensjonsavtale om å videreutvikle verdens mest kundevennlige og effektive betalings- og identifiseringsløsninger.

Symbolsjekk fra Frivilligheten
  • Nyheter

Frivillighet Norge, som representerer over 300 frivillige organisasjoner, ga torsdag staten en symbolsk sjekk på 500 millioner kroner tilsvarende de momsutgiftene frivilligheten ikke får kompensert.

 
Etterlyser hund
  • Nyheter

En hund er savnet på Røros.

Kommunale veger kan bli private
  • Nyheter

Politikerne i Selbu vil privatisere en del av de kommunale vegene. Nå blir et forslag med 12,4 kilometer sendt på høring.

Regjeringen støtter grønne arbeidsplasser
  • Nyheter

Partene i arbeidslivet, med støtte fra Klima- og miljødepartementet, har startet en kampanje om grønne arbeidsplasser. Målet er å stimulere til økt engasjement og kunnskap om hva som kan gjøres for å kutte utslipp på den enkelte arbeidsplass.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE