Banksjef går på dagen

Banksjef går på dagen

Banksjef Josten Hanssen i Haltdalen Sparebank går på dagen. FOTO: Haltdalen Sparebank

Banksjef Jostein Hanssen i Haltdalen Sparebank går på dagen. Styret i banken har konstituert Berit Aune som fungerende banksjef inntil ny banksjef er på plass.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2017 kl 21:24

Faktaboks

Haltdalen sparebank ble stiftet i 1898 og har hovedkontor i Haltdalen, med avdelingskontor i Ålen og på Bjørgen. Avdelingskontorene ble etablert i 2008 , har åpent en dag i uka og har det samme tilbud av bank -og forsikringstjenester som på hovedkontoret.
Banken har 13 ansatte.

Styret i Haltdalen Sparebank har «i samråd med nåværende banksjef blitt enige om at banken har behov for ny kompetanse for å tilnærme seg markedet, samt bygge en organisasjon som på sikt vil være rigget for fremtiden» heter det i ei pressemelding fra bankens styreleder Thor A Johansson.

Banksjef Jostein Hanssen går på dagen

- Banksjefen og styret har blitt enige om at nåværende banksjef fratrer sin stilling den 31.10.17, og styret har i en interimsperiode konstituert Berit Aune som fungerende banksjef frem til ny banksjef er ansatt.

Ansatte og styret retter en stor takk til Jostein Hanssen for det betydelige arbeidet som er nedlagt de siste fire årene og ønsker ham lykke til med nye og andre utfordringer i tiden fremover, heter det i pressemeldinga som er undertegnet styrets leder, Thor A Johansson.

Se bildet større

Assisterende banksjef Berit Aas Aune er konstituert som banksjef i Haltdalen Sparebank. FOTO: Haltdalen Sparebank

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Hans Petter Kvikne blir ny daglig leder i Rørosregionen Næringshage
  • Nyheter

Han kommer fra stillingen som prosjekt- og prosjekteringsleder hos selskapet Johan Kjellmark as på Røros, og tiltrer stillingen i næringshagen 1. mars 2018.

Fakkeltog mot helse på anbud
  • Nyheter

Fagforbundet på Røros arrangerer onsdag 29. november fakkeltog mot anbudspolitikken i helseveset.

Anker ikke
  • Nyheter

Formannskapet i Holtålen var tirsdag enige om ikke å gå videre med saken om Åsenbrua

 
Røros kaldest i landet - nå kommer væromslaget
  • Video

Røros var torsdag morgen kaldest i landet med minus 25,6 grader. Men nå kommer væromslaget, og det er sendt ut OBS-varsel for Trøndelag.

Hun blir ny lufthavndirektør
  • Nyheter

Lensmann i Stjørdal, Marit Helene Stigen, er ansatt som første kvinnelige lufthavndirektør på Værnes.

Briter spiser mer grønt enn nordmenn
  • Nyheter

Kanskje bærer noen av oss på fordommer om dårlig britisk kosthold, men ny undersøkelse viser at Storbritannia er det landet i Europa som ligger på topp i inntak av frukt og grønt. Hva er det britene har gjort som har løftet dem til det nivået de har i dag?

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE