Arbeiderbevegelsen i Holtålen møtte kald og stri vind fra sør

Demonstrasjonstoget i Ålen. FOTO: Per Magne Moan

1. mai ble som vanlig markert med demonstrasjonstog.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

"Forsvar velferdsstaten", "Rassikring i Svølgja" og "Ta arbeidsmiljøloven tilbake" var hovedparolene i demonstrasjonstoget som gikk gjennom Ålen sentrum, 1. mai.

Dagen startet med gudtjeneste i Ålen kirke, før deltagerne i demonstrasjonstoget fikk en heller stri tørn i synnavinden sørover mot Helsesenteret. .

Derfra blir det medvind tilbake til Rallaren i Hovet der resten av dagen skal markeres. Her vil bli holdt appeller, blant annet av Ilja Nikoline Kvalvik fra Røros AUF.

Dagens hovedtaler er LO-sekretær og fylkestingsrepresentant Pål Sture Nilsen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kongens Fortjenstmedalje til Andreas Reitan
  • Nyheter

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

Nytt parkeringssystem på Værnes
  • Nyheter

Fra 1. juni blir det nytt parkeringssystem ved Trondheim lufthavn Værnes.

Stjørdal faser ut engangsplast
  • Nyheter

Stjørdal kommune skal fase ut bruken av engangsplast, dette vedtok kommunestyret torsdag kveld.

 
Lanserer ny hesteveileder
  • Nyheter

Hesten gir næring og arbeidsplasser. Sammen med hestenæringa har Regjeringen derfor utviklet en ny hesteveileder. Den skal bidra til å synliggjøre og videreutvikle samfunnsnytten og næringspotensialet for norsk hestehold.

Anbefaler fusjon
  • Nyheter

Styrene anbefaler fusjon mellom Coop Røros og Coop Midt-Norge. Endelig behandling skjer på årsmøtet i Coop Røros 26. juni og Coop Midt-Norge dagen etter.

Flere bekymringsmeldinger om dyr
  • Nyheter

Antallet bekymringsmeldinger fortsetter å øke, og det er oppdaget flere dyrehold med alvorlig vanskjøtsel. Flere dyreeiere får forbud mot å eie eller drive med dyr. Dette er noen av funnene i Mattilsynets dyrevelferdsrapport for de første fire månedene i 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE