AP vil løse barnehageutfordringen på Røros

AP vil løse barnehageutfordringen på Røros. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Foreslår å sette opp midlertidig modulbarnehage.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Barnehagesituasjonen på Røros er for tiden vanskelig, med lange ventelister. Dette har resultert i at debatten har rast på sosiale medier, og enkelte foreldre har tatt til orde for at de nesten angrer på at de flyttet til Røros slik situasjonen er blitt.

I påvente ny fast barnehage har politikere utfordret rådmannen til å finne en midlertidig løsning, og onsdag ble det klart et dette blir en modulbasert bygning, bestående av seks moduler.

– Hvor bygget kommer opp er ennå ikke klart, sier Isak Veierud Busch fra Røros Arbeiderparti. Han mener den midlertidige barnehagen vil bli sentrumsnær og målet er at innflytting skjer rundt påske:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Gode innovasjons-tall fra Patentstyret
  • Nyheter

Stadig flere nordmenn ønsker enerett til ideene sine, viser samlede tall for søknader til Patentstyret 2017. Antall varemerkesøknader setter rekord, mens søknadstall på patent og design ligger stabilt.

Ny leder i Malvik Høyre
  • Nyheter

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Trøndelag Høyre inviterer pelsdyroppdrettere til dialog
  • Nyheter

I Jeløy-plattformen går det fram at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen fram mot 2024/2025. Eksisterende næringsaktører skal få en økonomisk kompensasjon for tap av retten til å drive pelsdyrhold. Kompensasjonsordningen skal utredes og klargjøres i løpet av 2018.

 
Kontrollerte 14.658 tunge kjøretøy
  • Nyheter

Det er høy aktivitet på Statens vegvesens kontrollstasjoner i Midt-Norge. Av de 14.658 tunge kjøretøyene som ble kontrollert i 2017, fikk 2.787 bruksforbud. Det utgjør omtrent 19 prosent.

Uværet fører til stengte veier og trøbbel på Værnes
  • Nyheter

Mandag morgen er det opp i full storm utsatte steder i Trøndelag.

Hytte brant ned
  • Nyheter

Alle kom seg ut da ei hytte brant ned til grunnen i Selbu natt til søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE