AP vil løse barnehageutfordringen på Røros

AP vil løse barnehageutfordringen på Røros. FOTO: Nils Kåre Nesvold

Foreslår å sette opp midlertidig modulbarnehage.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Barnehagesituasjonen på Røros er for tiden vanskelig, med lange ventelister. Dette har resultert i at debatten har rast på sosiale medier, og enkelte foreldre har tatt til orde for at de nesten angrer på at de flyttet til Røros slik situasjonen er blitt.

I påvente ny fast barnehage har politikere utfordret rådmannen til å finne en midlertidig løsning, og onsdag ble det klart et dette blir en modulbasert bygning, bestående av seks moduler.

– Hvor bygget kommer opp er ennå ikke klart, sier Isak Veierud Busch fra Røros Arbeiderparti. Han mener den midlertidige barnehagen vil bli sentrumsnær og målet er at innflytting skjer rundt påske:

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

Dødsulykka i Snåsa påklages
  • Nyheter

Etter ønske fra de pårørende er statsadvokaten sin påtaleavgjørelse etter dødsulykka i Snåsa nå påklaget til riksadvokaten.

 
Nå skal all diabetesmat ut fra sykehjemmene på Røros

Da Anne Revergård undersøkte kunnskapen ansatte i kommunehelsetjenesten hadde om diabetes, fant hun store hull. Nå reiser hun rundt for å spre kunnskap, og denne uka holdt hun fagdager på Røros.

Bruktbilmesse på Torgkvartalet
  • Nyheter

I helga kan du kjøpe deg ny brukt bil på kjøpesenter. Det vil si, i parkeringskjelleren på Torgkvartalet.

Tillater alkoholservering i kjøpesenter
  • Nyheter

Nå kan du nyte alkohol på kjøpesenter i Stjørdal. Men kriteriene for å få skjenkebevilgning er strenge.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE