Ålen Sanitetsforening har plassert hjertestarter på Coop Ålen

Ambulansesjåfør Jarbel Brevik holdt lynkurs i bruk av hjertestarteren. FOTO: Privat

Fredag var det kurs i bruk av starteren.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Ålen Sanitetsforening har kjøpt hjertestarter og plassert denne på Coop Ålen. Fredag var det avduking og lynkurs i bruk av starteren.

Saken fortsetter under bildet

Se bildet større

Vibeke Hov Mikkelsen, Gunnhild Morken og Einar Haseth følger med. FOTO: Privat

Bjørg Ingrid Grønli fra sanitetsforeninga sier at de tok kontakt med Ålen Røde Kors Hjelpekorps tidlig i prosessen for å sikre at det var et kvalitetsprodukt som ble kjøpt. Hun sier hjertestarteren kostet omlag 12.000 kroner og at sanitetsforeninga vurderer å kjøpe inn flere for plassering rundt omkring i Ålen.

– Vi selger også fastelavnsris i dag og og morgen og det er inntekter fra dette som gjør at vi klarer å gi noe tilbake til bygda, sier Grønli.

Se bildet større

Åse Landstad Reitan og Elin Grønli selger fastelavnsris til inntekt for Ålen Sanitetsforening.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Lars Sollie spiller under hele Rørosmartnan

En av martnas mange artister besøkte Nea Radio i mellom spilleoppdragene.

- Lei ut campingvogna di!
  • Nyheter

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

 
USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

Norge nå i Trøndelag
  • Kultur

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE