Vil ha "Døktug-kandidater"

 

Ber ålbygger nominere ildsjeler.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.05.2018 kl 22:14

Nea Radio
Nea Radio

Døktug betyr dyktig eller flink på ålbyggdialekt. I fjor ble Døktugprisen stiftet og delt ut for første gang, og 23. juni skal den deles ut igjen.

– Men det trengs kandidater. Det sier Hege Moan fra Ålendåggåkomiteen, som står bak prisen sammen med veldedighetsforeninga Bygdapreg. Hun oppfordrer nå ålbygger til å nominere ildsjeler som brenner for hembygda si.

I fjor var det Lars Ingmar Nyhus som fikk prisen, blant annet for sin innsats for Graftås Samfunnshus og 3-dagersløpet Hardhaus. Hvem får prisen på 5000 kroner denne gangen? Fristen for å nominere kandidater er 1. juni.

Hør intervju med Hege Moan her:

Hege Moan ber ålbygget nominere kandidater.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE