Verdens største hundeløp danner bakteppet for nytt reiselivsprodukt

Reiselivsdirektør i Destinasjon Røros, Tove Martens lanserer nytt produkt i samarbeid med Femundløpet. Foto: Per Magne Moan

Destinasjon Røros presenterer nytt reiselivsprodukt – «Femund4All»

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2018 kl 11:12

I løpet av fire dager kan du fra 2019 oppleve magien av Femundløpet på nært hold.

– Reiselivet er i endring og vi har lenge vært klar over at det er opplevelser som må stå i sentrum. I tillegg stilles det krav til at opplevelsene må pakkes, det er Femund4All et produkt av, sier Reiselivssjef Tove R. Martens.

Femundløpet AS og Destinasjon Røros har det siste året hatt et tett samarbeid som fra Femundløpets side blant annet har handlet om å få på plass biprodukter av arrangementet som kan bidra til at Femundløpet blir et publikumsarrangement i enda større grad enn det er i dag, sier daglig leder for Femundløpet AS, Jon Anders Kokkvoll.

Femund4All er et reiselivsprodukt som tilbyr opplevelser som spenner fra det actionfylte til det historiske og ikke minst kulinariske. Erik S. Høsøien som har ansvar for Marked og Produkt i Destinasjon Røros, påpeker at Femundløpet er det arrangementet med størst nedslagsfelt i Rørosregionen og for Destinasjon Røros gir dette anledning til å inkludere flere reiselivsaktører i regionen i et felles produkt.

– Per i dag innbefatter Femund4All opplevelser fra Røros i nord til Alvdal i sør – dette er en begynnelse av noe som kan videreutvikles og som vi også tror kan treffe et internasjonalt publikum, sier Høsøien.

Pakken Femund4All inkluderer følgende opplevelser:

- Femundløpet tett på

- Lokalmat gjennom hele oppholdet

- Tilgang til åpningsseremonien i Røros Kirke – Bergstaden Ziir

- Se starten på løpet fra de ikoniske gatene på Røros, både morgen og kveld

- Guidet bergstadvandring i verdensarven Røros

- Hundesledetur over fjellet – ca 3 timer

- Møte hundene på kennelen

- Oppleve atmosfæren på sjekkpunkt Orkelbogen – se hundekjørerne halvveis i løpet

-  Målgang til vinneren av løpet

- Autentisk overnatting av høy kvalitet

- Transfer mellom de ulike opplevelsene

– Femund4All er et ledd i strategien til Destinasjon Røros, «uforglemmelige opplevelser hele året» og vil bidra til å promotere medlemmer i Destinasjon Røros. Vi har tro på å knytte opplevelser til allerede godt etablerte produkter og arrangement, vi må bygge på det gode som fins i stedet for å finne opp ‘kruttet’ når det ikke er nødvendig forteller Martens.

Som et ledd i markedsføringen av Femund4Allble det onsdag lansert en film som beskriver noe av det man kan oppleve i løpet av disse fire dagene.

Se filmen her:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Sirkusteltet er på plass!

Sirkusteltet er på plass!

Lørdag er det igjen klart for Sommerfest på Sveian i Hommelvik, Norges kanskje best bevarte festivalhemmelighet - enn så lenge.

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Hilde Kirkvold, ved Kirkvollen Pilegrimsgård i Tydal, er dagens sommergjest i Nea Radio.

Andreas mener noe om sommer

Andreas mener noe om sommer

Annenhver torsdag deler Andreas Vigen (27) det han har på hjertet med Nea Radios lyttere. I dag mener Andreas noe om sommer.

Ny barnebok ute

Ny barnebok ute

Elin Holten debuterer som bokillustratør

Birgit Strømsnes har skrevet barnebok og Elin Holten har illustrert den. "Besta sitt loft" har blitt virkelighet.

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Trump, #metoo og sommerstemning, Ingvil Kjerkol er dagens sommergjest.

Nye samiske veivisere

Nye samiske veivisere

Vanja Tørresdal er blant de nye samiske veiviserne for skoleåret 2018 – 2019.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon