Verdens største hundeløp danner bakteppet for nytt reiselivsprodukt

Reiselivsdirektør i Destinasjon Røros, Tove Martens lanserer nytt produkt i samarbeid med Femundløpet. FOTO: Per Magne Moan

Destinasjon Røros presenterer nytt reiselivsprodukt – «Femund4All»

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.05.2018 kl 11:12

Nea Radio
Nea Radio

I løpet av fire dager kan du fra 2019 oppleve magien av Femundløpet på nært hold.

– Reiselivet er i endring og vi har lenge vært klar over at det er opplevelser som må stå i sentrum. I tillegg stilles det krav til at opplevelsene må pakkes, det er Femund4All et produkt av, sier Reiselivssjef Tove R. Martens.

Femundløpet AS og Destinasjon Røros har det siste året hatt et tett samarbeid som fra Femundløpets side blant annet har handlet om å få på plass biprodukter av arrangementet som kan bidra til at Femundløpet blir et publikumsarrangement i enda større grad enn det er i dag, sier daglig leder for Femundløpet AS, Jon Anders Kokkvoll.

Femund4All er et reiselivsprodukt som tilbyr opplevelser som spenner fra det actionfylte til det historiske og ikke minst kulinariske. Erik S. Høsøien som har ansvar for Marked og Produkt i Destinasjon Røros, påpeker at Femundløpet er det arrangementet med størst nedslagsfelt i Rørosregionen og for Destinasjon Røros gir dette anledning til å inkludere flere reiselivsaktører i regionen i et felles produkt.

– Per i dag innbefatter Femund4All opplevelser fra Røros i nord til Alvdal i sør – dette er en begynnelse av noe som kan videreutvikles og som vi også tror kan treffe et internasjonalt publikum, sier Høsøien.

Pakken Femund4All inkluderer følgende opplevelser:

- Femundløpet tett på

- Lokalmat gjennom hele oppholdet

- Tilgang til åpningsseremonien i Røros Kirke – Bergstaden Ziir

- Se starten på løpet fra de ikoniske gatene på Røros, både morgen og kveld

- Guidet bergstadvandring i verdensarven Røros

- Hundesledetur over fjellet – ca 3 timer

- Møte hundene på kennelen

- Oppleve atmosfæren på sjekkpunkt Orkelbogen – se hundekjørerne halvveis i løpet

-  Målgang til vinneren av løpet

- Autentisk overnatting av høy kvalitet

- Transfer mellom de ulike opplevelsene

– Femund4All er et ledd i strategien til Destinasjon Røros, «uforglemmelige opplevelser hele året» og vil bidra til å promotere medlemmer i Destinasjon Røros. Vi har tro på å knytte opplevelser til allerede godt etablerte produkter og arrangement, vi må bygge på det gode som fins i stedet for å finne opp ‘kruttet’ når det ikke er nødvendig forteller Martens.

Som et ledd i markedsføringen av Femund4Allble det onsdag lansert en film som beskriver noe av det man kan oppleve i løpet av disse fire dagene.

Se filmen her:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE