– Vemodig at det er slutt

– Vemodig at det er slutt

Ståle Lund er godt fornøyd med Landskappleiken 2017. Han deltok også i klassen dans fele A sammen med Jenny Marie Broo. FOTO: Thor Hauknes

Leder for hovedkomiteen for Landskappleiken, Ståle Lund, er godt fornøyd med årets kappleik på Røros. Nærmere 5.000 personer besøkte de ulike arrangementene.

Landskappleiken 2017 ble avsluttet med mesterkonsert i Verket på Røros søndag.

I løpet av fem dager har til sammen 1.200 spellemenn, sangere og dansere konkurrert i 40 disipliner innen folkemusikken, og mange lokale deltakere havnet øverst på resultatlistene.

Leder for hovedkomiteen, Ståle Lund, er svært godt fornøyd etter årets kappleik, men innrømmer at det også er litt vemodig:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Hovedrollene på plass i Karolinerspelet

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret».

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

 
Per Tore lanserer ny musikk
  • Musikk

Talentet fra Skjelstadmark har produsert, skrevet og spilt inn alt helt på egenhånd. Torsdag gjestet han Nea Radios morgensending, med nyplata "Sunday Come".

Sharon Shannon til Nidaros Blues
  • Kultur

Nidaros Blues har booket irske Sharon Shannon til "Superlørdag" i april.

Åge & Sambandet til Tydalsfestival´n
  • Kultur

«Åge & Sambandet», «Gåte» og «Sjuende far i huset» er de første artistene som er klar for Tydalsfestival´n på Stugguvoldmoen i midten av juli neste år.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE