Trygve Skaug til Storstuggu

Trygve Skaug til Storstuggu

FOTO: Privat

Med på laget har han Kirsti Sæter og Vegar Dahl.

Søndag kveld er det konsert med låtskriver, sanger og poet Trygve Skaug i Gropa i Storstuggu på Røros. Han er en av Norges mestselgende lyrikere og musikken hans har ligget på spillelister på radiostasjoner over hele landet i mange år.

Konserten er i utgangspunktet en soloopptreden, der Skaug synger i tillegg til å spille gitar og piano. Men han har fått med seg Kirsti Sæter og Vegar Dahl på noen av numrene.

Kirsti Sæter sier til Nea Radio at hun også tidligere har sunget sammen med Trygve Skag, og hun gleder seg til søndag:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Hovedrollene på plass i Karolinerspelet

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret».

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

 
Per Tore lanserer ny musikk
  • Musikk

Talentet fra Skjelstadmark har produsert, skrevet og spilt inn alt helt på egenhånd. Torsdag gjestet han Nea Radios morgensending, med nyplata "Sunday Come".

Sharon Shannon til Nidaros Blues
  • Kultur

Nidaros Blues har booket irske Sharon Shannon til "Superlørdag" i april.

Åge & Sambandet til Tydalsfestival´n
  • Kultur

«Åge & Sambandet», «Gåte» og «Sjuende far i huset» er de første artistene som er klar for Tydalsfestival´n på Stugguvoldmoen i midten av juli neste år.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE