Spennende mat og musikkprosjekt

Fjøsakademiet FOTO: Privat

Røros Delikatesser og Fjøsakademiet byr på musikk og matglede.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Vintervollens musikk og matglede er et samarbeidsprosjekt mellom Fjøsakademiet og Røros Delikatesser as.

Dette er et nytt tilbud der de to aktørene samarbeider om det de kan best, nemlig å arrangere lytteverdige konserter og lage mat som overrasker og gleder.

– Vi ønsker å gi det lille ekstra. Mat og musikk begge spiller en viktig rolle i livet til folk flest. Derfor, å kombinere disse er spennende og gir dobbel glede. Fra et langt liv som utøvende musiker selv, har jeg et stort nettverk innenfor musikk og teater. Det er nettopp fra denne gruppen jeg plukker artister. For meg er det viktig at musikken via sitt innhold og kvalitet tilfredsstiller et forventningsfullt publikum, sier daglig leder i Fjøsakademiet Lindsay Winfield-Chislett.

– Vår oppgave blir å sette sammen et måltid som som gir et svar på musikkvalget. Vi bruker lokale råvarer og mikser dette med råvarer som samsvarer med musikkens opprinnelse, såkalt crossover kitchen. Vår matdel skal være en betydelig del av opplevelsen og gi publikum et innblikk i hvordan man kan sette opp forskjellige råvarer til et svært smakelig måltid, sier daglig leder Elin VIken på Røros Delikatesser

Første konsert er allerede en lunsjkonsert den 7. oktober med Trio Luna, et fargerikt ensemble fra Trondheim symfoniorkester bestående av fløyte, bratsj og harpe. De skal spille musikk fra USA, Norge, Frankrike og Mexico.

Maten vil denne gang være et luksussandwich med aner fra Mexico som til alt overmål er penslet med Sør-Amerikansk kaffe!

Musikk og matgleder vil fortløpende komme med nye konserter og matopplevelser utover høsten og vinteren. Begge daglige ledere håper at dette bli et konsept som setter seg fast i folks bevissthet.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Torstein Mørseth og Jan Engen er dagens flokegjester
  • Fredagsfloka

Hør Torstein Mørseth og Jan Engen diskutere livets viderverdigheter.

Strålende Karoliner-premiere på Brekka
  • Kultur

- Fantastisk! Publikums reaksjoner etter premieren på Karolinerspelet i Tydal var entydige.

Tjukkasgjengen starter trimtilbud i Malvik
  • Kultur

Finn O. Fosmo drar i gang et nytt trimtilbud i Malvik - og her snakker vi lavterskel!

 
Storslått Carmen med bestått eksamen
  • Kultur

Med eksamen framfor en fullsatt sal i Bruket kulturhus fikk Anne Birgitte Bouwhuis Røkke fra Skatval vist at hun er en fullblods klassisk sanger for sensorer fra musikkonservatoriet ved NTNU.

Premiereklart i Tydal
  • Kultur

I kveld er det premiere på “Karolinerspelet, dødsmarsjen over Tydalsfjella”, på Brekka bygdetun i Tydal. Generalprøven frister oss til å si: Best ever!

General Nils
  • Kultur

Nils Jonsson spiller general Carl Gustav Armfeldt i Karolinerspelet 2018.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE