Spennende mat og musikkprosjekt

Fjøsakademiet FOTO: Privat

Røros Delikatesser og Fjøsakademiet byr på musikk og matglede.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Vintervollens musikk og matglede er et samarbeidsprosjekt mellom Fjøsakademiet og Røros Delikatesser as.

Dette er et nytt tilbud der de to aktørene samarbeider om det de kan best, nemlig å arrangere lytteverdige konserter og lage mat som overrasker og gleder.

– Vi ønsker å gi det lille ekstra. Mat og musikk begge spiller en viktig rolle i livet til folk flest. Derfor, å kombinere disse er spennende og gir dobbel glede. Fra et langt liv som utøvende musiker selv, har jeg et stort nettverk innenfor musikk og teater. Det er nettopp fra denne gruppen jeg plukker artister. For meg er det viktig at musikken via sitt innhold og kvalitet tilfredsstiller et forventningsfullt publikum, sier daglig leder i Fjøsakademiet Lindsay Winfield-Chislett.

– Vår oppgave blir å sette sammen et måltid som som gir et svar på musikkvalget. Vi bruker lokale råvarer og mikser dette med råvarer som samsvarer med musikkens opprinnelse, såkalt crossover kitchen. Vår matdel skal være en betydelig del av opplevelsen og gi publikum et innblikk i hvordan man kan sette opp forskjellige råvarer til et svært smakelig måltid, sier daglig leder Elin VIken på Røros Delikatesser

Første konsert er allerede en lunsjkonsert den 7. oktober med Trio Luna, et fargerikt ensemble fra Trondheim symfoniorkester bestående av fløyte, bratsj og harpe. De skal spille musikk fra USA, Norge, Frankrike og Mexico.

Maten vil denne gang være et luksussandwich med aner fra Mexico som til alt overmål er penslet med Sør-Amerikansk kaffe!

Musikk og matgleder vil fortløpende komme med nye konserter og matopplevelser utover høsten og vinteren. Begge daglige ledere håper at dette bli et konsept som setter seg fast i folks bevissthet.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE