Spennende mat og musikkprosjekt

Spennende mat og musikkprosjekt

Fjøsakademiet FOTO: Privat

Røros Delikatesser og Fjøsakademiet byr på musikk og matglede.

Vintervollens musikk og matglede er et samarbeidsprosjekt mellom Fjøsakademiet og Røros Delikatesser as.

Dette er et nytt tilbud der de to aktørene samarbeider om det de kan best, nemlig å arrangere lytteverdige konserter og lage mat som overrasker og gleder.

– Vi ønsker å gi det lille ekstra. Mat og musikk begge spiller en viktig rolle i livet til folk flest. Derfor, å kombinere disse er spennende og gir dobbel glede. Fra et langt liv som utøvende musiker selv, har jeg et stort nettverk innenfor musikk og teater. Det er nettopp fra denne gruppen jeg plukker artister. For meg er det viktig at musikken via sitt innhold og kvalitet tilfredsstiller et forventningsfullt publikum, sier daglig leder i Fjøsakademiet Lindsay Winfield-Chislett.

– Vår oppgave blir å sette sammen et måltid som som gir et svar på musikkvalget. Vi bruker lokale råvarer og mikser dette med råvarer som samsvarer med musikkens opprinnelse, såkalt crossover kitchen. Vår matdel skal være en betydelig del av opplevelsen og gi publikum et innblikk i hvordan man kan sette opp forskjellige råvarer til et svært smakelig måltid, sier daglig leder Elin VIken på Røros Delikatesser

Første konsert er allerede en lunsjkonsert den 7. oktober med Trio Luna, et fargerikt ensemble fra Trondheim symfoniorkester bestående av fløyte, bratsj og harpe. De skal spille musikk fra USA, Norge, Frankrike og Mexico.

Maten vil denne gang være et luksussandwich med aner fra Mexico som til alt overmål er penslet med Sør-Amerikansk kaffe!

Musikk og matgleder vil fortløpende komme med nye konserter og matopplevelser utover høsten og vinteren. Begge daglige ledere håper at dette bli et konsept som setter seg fast i folks bevissthet.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Inviterer til irsk aften i Tydal og Røros
  • Kultur

Neste helg blir det irsk aften i Tydal og på Røros når Kor Magnon og Røros Sangforening sammen med det irske bandet Mac Haggis slår seg sammen og arrangerer irsk pubkveld.

Hovedrollene på plass i Karolinerspelet

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret».

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

 
– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

Per Tore lanserer ny musikk
  • Musikk

Talentet fra Skjelstadmark har produsert, skrevet og spilt inn alt helt på egenhånd. Torsdag gjestet han Nea Radios morgensending, med nyplata "Sunday Come".

Sharon Shannon til Nidaros Blues
  • Kultur

Nidaros Blues har booket irske Sharon Shannon til "Superlørdag" i april.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE