Klart for Kulturvukku

Fra venstre: Enhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune Olve Morken, kulturarbeider Dag Bårdstu og bibliotekar Mari Aas. FOTO: Per Magne Moan

Storfest, lemse, yoga og kulturpris.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Lørdag kveld starter årets Kulturvukku i Ålen.

Høydepunktet for mange er den store kulturkvelden i Hovet torsdag med blant annet utdeling av kommunens kulturpris og kulturstipend. Som vanlig er det hemmelig hvem som mottar prisene.

Ellers så skal Anders Grøtådal og bestemor Angerd Gildseth lære bort kunsten å steke lemse, Berit Indset har yogatime, der kommunens karer er spesielt inviterte og Kaffekråa arrangerer musikkquiz med påfølgende pubaften der det forholdsvis nye bluesbandet Killing Valley Groove Company spiller.

Enhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune, Olve Morken, sier at man forsøker å spre arrangement i kulturvukku på flere steder i kommunen. Tirsdag er det et arrangement i Aunegrenda grendehus, der blant annet Haltdalen mannskor og Haltdalen musikkorps deltar. Der tjuvstarter man også neste års 300-årsmarkering av Armfeldts herjinger i kommunen, med et foredrag.

Se hele programmet for uka lenger ned på siden

Hør intervju med enhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune, Olve Morken, kulturarbeider Dag Bårdstu og bibliotekar Mari Aas her:

Lørdag 4. november – Hovet

Fest med Vassendgutane kl. 21.00.

Søndag 5. november – kino i Hovet

Kl. 18.00 Karsten og Petra lager teater

Kl. 20.00 Thor: Ragnarok

Mandag 6. november kl. 17 – 18, Yoga i Hovet

Yoga med Berit Indset. Deltakeravgift; 50 kr.

Påmelding per e-post til epost@holtalen.kommune.no eller melding til facebooksida for Kulturvukku.

Tirsdag 7. november kl. 19, kulturarrangement i Aunegrenda grendehus

Deltagere; Haltdalen mannskor, Haltdalen musikkorps, Armfeldt foredrag ved Frode Lindgjerdet og korinnslag fra kulturskolen.

Salg av forfriskninger. Inngang; 50 kr.

Onsdag 8. november kl. 19.30 – Jens Kvernmo kommer til Hovet

Friluftsmannen og «tv-kjendisen», Jens Kvernmo, kommer til Hovet med sitt spennende foredrag. Salg av forfriskninger. Inngang: 150 kr.

Torsdag 9. november – kulturkveld med prisutdelinger i Hovet kl. 19.00

Utdeling av Holtålen kommunes kulturpris og kulturstipend.

Medvirkende: Jørgen Nyrønning og Dag Bårdstu, Arnfinn Strømmevold, Ålen musikkorps, Kåseri ved Sigmund Hov Moen, bandet DAB, Maren og Marit Kirkhus og ballett fra kulturskolen.

Salg av forfriskninger. Inngang: Voksne 100 kr. Barn u. 18 år gratis.

Fredag 10. november – Quiz og pub på Kaffekråa kl. 19.30

Quiz, med innlagte musikkinnslag som utgangspunkt for spørsmål. Pubaften med live band; Killing Valley Groove Company. Muligheter for å kjøpe seg Amerikansk buffet. Alle rettigheter. Inngang: 150 kr.

Begrenset med plasser – påmelding til Kaffekråa.

Lørdag 11. november

Kl.11.00; Hakkebakkeskogenfest på Biblioteket for barn opp til 4. klasse. Sang og høytlesning ved Kirsti Sæter, ansiktsmaling m.m. Kle deg gjerne ut som et av dyrene i hakkebakkeskogen eller noe annet.

Gratis inngang.

Kl. 12.00; Lemsebakingkurs på kjøkkenet i Hov skole med Anders Grøtådal og Angerd Gildseth. 10 plasser. Avgift; 200 kr inkl. bakevarer.

Påmelding til Anna Eidet på følgende e-post adresse; anna.eidet@holtalen.kommune.no – Førstemann til mølla.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Effektiv trening for mor og baby
  • Kultur

Babytrening er både effektivt og sosialt for store og små og en gang i uka samles syv mødre og babyene deres for å komme i form.

Smil med stil
  • Kultur

Nå er det ikke lenge til Nyttårskonserten i Bruket kulturhus i Hommelvik, noe som gjerne ses som den offisielle åpningen av kulturåret i Malvik kommune.

Karolinerspelet selger
  • Kultur

Karolinerspelets forestilling lørdag er utsolgt. Også til premieren torsdag og til forestillinga fredag er det nå stor interesse for ledige billetter.

 
Klart for heftige følelser i Bruket
  • Kultur

Torsdag er det duket for Carmen i Bruket kulturhus i Hommelvik og det er de helt store følelsene som er i sving når det som er verdens mest spilte opera settes opp.

Trøndersk dominans i Det Norske Måltid
  • Nyheter

Under en storslått tiårsfinale for Det Norske Måltid gikk hele 5 av 13 priser til Trøndelag.

Floka
  • Floka

#Metoo, Trump, Kjendisfarmen, Bitcoin og Tonya Harding blant sakene som var oppe til diskusjon i fredagens sending.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE