Klar for HalloVenn

Klar for HalloVenn

Bilder fra fjorårets HallVenn i Verket. FOTO: Privat

– Vi har fokus på vennskap og å være god med hverandre under HalloVenn, sier Thomas Engåvoll. Tirsdag er det klart for ny markering i Verket Røros.

Os Familiekor og Røros Pinsemenighet inviterer tirsdag til HalloVenn i Verket på Halloween-kvelden for sjuende gang.

Alternativ til Halloween

– Dette er et alternativ til den vanlige Halloween-feiringen hvor vi lager noe morsomt for de minste ungene fra to-tre år til 11 år med hjemmelaget tivoli der de deltar på ulike oppgaver. I fjor var om lag 240 barn og minst like mange voksne innom, og vi satser på at det kommer like mange i år, sier Engåvoll.

For de voksne er det mulig å kjøpe kaffe, det blir underholdning med åpningsshow ved ballettgruppa, og lotteri med HÅG-stol som hovedgevinst. Festen tirsdag starter klokka 18 og varer til 20.

Thomas Engåvoll var gjest i lunsjsendinga på Nea Radio mandag:

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Inviterer til irsk aften i Tydal og Røros
  • Kultur

Neste helg blir det irsk aften i Tydal og på Røros når Kor Magnon og Røros Sangforening sammen med det irske bandet Mac Haggis slår seg sammen og arrangerer irsk pubkveld.

Hovedrollene på plass i Karolinerspelet

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret».

Solgte 360 billetter på to timer
  • Kultur

Torsdag kveld startet billettsalget på Brekkenrevyen. På to timer var 360 billetter revet vekk, og jubelen sto i taket i Bjørkly i Brekken.

 
– Gi bort en opplevelse i julegave
  • Kultur

Elden på Røros, Karolinerspelet og Tydalsfestivalen er blant opplevelsene Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv foreslår å gi bort i julegave. Se hele lista her.

Per Tore lanserer ny musikk
  • Musikk

Talentet fra Skjelstadmark har produsert, skrevet og spilt inn alt helt på egenhånd. Torsdag gjestet han Nea Radios morgensending, med nyplata "Sunday Come".

Sharon Shannon til Nidaros Blues
  • Kultur

Nidaros Blues har booket irske Sharon Shannon til "Superlørdag" i april.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE