Garasjesalg på Graftås

SYKKEL OG SØLVREVPELS: Arvid Bårdstu og Laila Folde gir uavkortet alt fra garasjesalget til Graftås Samfunnshus. FOTO: Per Magne Moan

Laila og Arvid har ryddet ut to leiligheter og nå skal inventar og klær selges til fordel for grendahuset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.05.2018 kl 00:15

Nea Radio
Nea Radio

Pinseaften er det klart for garasjesalg i Graftås Samfunnshus. Det er ekteparet Laila Folde og Arvid Bårdstu som har ryddet ut sine leiligheter i Trondheim og Oslo og flyttet hjem til Ålen som pensjonister.

– Jeg har vært pendler siden 1995 og en periode pendlet Arvid til jobb i Trondheim og jeg til Oslo så da hadde vi tre husstander, sier Laila som innrømmer at enkelte ting kan være vanskelig å gi slipp på. Hun sier at blant det som nå skal selges er klær, smykker, sko, verktøy, leker og møbler.

Faste priser

I og med at det er snakk om garasjesalg, så settes det en pris på varene, men både Laila og Arvid sier at denne ikke skal være avskrekkende høy. Pengene som kommer inn fra salget skal uavkortet gå til samfunnshuset.

Her har flere av familiens store begivenheter vært feiret og markert og de føler at de ikke helt har fått tatt del i den innsatsen mange av grendas innbyggere har gjort de siste årene med tanke på huset, så – dette blir litt som et avlat, sier Laila. Både hun og ektemannen setter veldig pris på huset og den jobben som er gjort for å ta vare på bygget.

Saken fortsetter under bildet

Se bildet større

MYE SOM SKAL SELGES: Mange ting skal prises og settes på plass før salget starter lørdag kl 12.00. FOTO: Per Magne Moan

Mye arbeid bak

Hva salget vil innbringe, har ingen av de to regnet noe videre på, men begge håper at mange stikker innom utsalget lørdag.

– Vi håper at det i alle fall blir noen kroner ut av dette for det er mye arbeid som ligger bak, sier Arvid og bekrefter at dørene åpnes kl 12.00.

Da Nea Radio var på besøk onsdag, var det meste av varer kommet på plass:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

 
Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

Hvorfor feirer vi pinse?
  • Pinse

Etter en spørrerunde i gata på Røros, var det på tide å hente inn eksperthjelp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE