Bannere på plass i Ålen

FOTO: Per Magne Moan

Bygdapreg setter preg på bygda.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Den lille veldedighetsforeningen Bygdapreg har, som navnet sier, som mål å sette preg på Ålen. Det har de gjort siden oppstarten i 1991.

Et av de mest synlige tegnene på dette er de norske flaggene som i flere år har preget Ålen sentrum. Men ikke alle har likt at det henger flagg ute i tide og utide, og for noen år siden ble disse byttet ut med bannere med naturmotiv.

David Engan er en av fire medlemmer i Bygdapreg og han sier at de siste dagene har mange vært i aksjon for å henge opp et stadig økende antall bannere på Hovssletta i Ålen sentrum:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Charity-run for barnekreftsaken
  • Kultur

Søndag starter kjøreklubben Dirty Vikings motorene og cruiser avsted på et løp til inntekt for barnekreftforeningen i Trøndelag.

Floka!
  • Fredagsfloka

Vikinger, pilegrimer og sommertemperaturer i lystig passiar.

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

 
Internasjonal suksess for Jentene på tunet
  • Lokalmat

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Kunstkurs for barn
  • Kultur

I sommer blir det arrangert kunstkurs for barn i Selbu og på Stjørdal.

Hjertemarsjen 2018
  • Sport

Arrangeres for 6. gang på Røros.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE