Baking på Kalsa

Baking på Kalsa

Damene på Kalsa gårdsbakeri FOTO: Synne Dyrhaug

På Kalsa gårdsbakeri jobbes det på spreng for å få laget nok pjalt og lemse til helgas matfestival i Trondheim.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.08.2017 kl 13:16

I helga er det klart for Trøndersk Matfestival i Trondheim. Tove Iren Gløtheim Ryttervold og Nina Liff ved Kals gårdsbakeri er i full gang med baking til helga.

Nea Radio sendte tirsdag formiddag direkte fra Kalsa gårdsbakeri:

Se bildet større

Nystekt pjalt. FOTO: Synne Dyrhaug

Se bildet større

Her baker Tove Iren Gløtheim Ryttervold Ingerlemse. FOTO: Synne Dyrhaug.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Floka
  • Kultur

Gikk du glipp av ukas minst seriøse program på Nea Radio?

Kinohelga
  • Kultur

Premiere på Geostorm.

Glåmoslotteriet
  • Kultur

5000 kroner til Kira

 
Roald Møller har skrevet om transporthistorie
  • Nyheter

Lastebilhistorien i Kojen fra 30-tallet og fram til i dag.

Boktipset
  • Kultur

Novellesamlinga Oscar Wildes Heis av Lars Saabye Christensen er dagens boktips av bibliotekar Sigrun Selboe.

Storstuggu denne uka
  • Kultur

Fredag kommer Arve Tellefsen, Håvard Gimse og Kjetil Bjerkestrand med «Bilder fra et musikerliv». Så går det slag i slag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse