Aursundkveld

VI TRENGER FOLK: Nea Radios Kari Haugen og Even Kokkvoll erkjenner at bedriften trenger ny nyhetsoppleser. Foto: Per Magne Moan

Ungdomslaget i bygda trådte til igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2018 kl 19:01

Tradisjonen tro, på Skjærtorsdag var det igjen duket og klart for Aursundkveld i Aftenrøden på Kokkvollen. Det var som vanlig ungdomslaget i bygda som sto for arrangementet, som inneholdt både utdeling av Aursundsprisen og revy.

Årets revy, som hadde fått tittelen #Je å, hadde den eneste oppsettinga denne kvelden. Den var laget som en radiosending på Nea Radio. Her fikk publikum være med på ansettelse av ny nyhetsoppleser etter at Nils Kåre Nesvold sluttet i radioen.

Vintervold fikk ikke jobben

Det var flere kandidater til jobben, blant annet Hans Vintervold, som har varslet at han gir seg som ordfører til høsten. Men ansettelsesutvalget faller til slutt på damen som er nyhetsoppleser på Nord-Koreansk fjernsyn, Ri Chun Hee. Hun har en meget klar og tydelig diksjon og overbevisning i sin måte å formidle nyheter på.

Så får vi se da, over helga, om damen dukker opp.

Saken fortsetter under bildet

REVYGJENGEN: Fra venstre: Ida Gløtheim Rambraut, Kari Haugen, Jon Ryttervold, Even Kokkvoll, Nina Liff, Morten Nilsgård og Lone Kokkvoll. Bente Tellebon fra arrangørkomiteen takker for en flott forestilling. Foto: Per Magne Moan

Aursundsprisen

Aursundskvelden startet med bespisning og fortsatte med åresalg og ikke minst utdeling av Aursundsprisen 2018. Prisen går til en person som har utmerket seg på en litt særegen måte det siste året. Ofte har prisen vært delt ut i forbindelse med bilkjøring, nå også denne gangen. Vinneren, som skal få forbli anonym på Nea Radio, presterte å rive av dørhåndtaket på en bil da vedkommende ikke fikk låst opp bilen etter flere iherdige forsøk. Etter at dørhåndtaket var revet av, ble det oppdaget at det var feil bil som ble forsøkt låst opp. Det skal også sies at ikke alle ser med like blide øyne på denne prisen, men årets vinner, tok det hele med et stort smil.

Til slutt var den dans ut i de små timer med Grenselaget. Det var tilløp til dramatikk da det opprinnelige orkesteret ringte klokken 17.30 og sa at de ikke kunne komme da at besetningsmedlemmer var blitt sjuke.

– Heldigvis kunne Helge, Helge, Bjørn og Inge steppe inn på kort varsel, sier Ola Haugen og Bente Tellebon fra arrangørkomiteen.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Sirkusteltet er på plass!

Sirkusteltet er på plass!

Lørdag er det igjen klart for Sommerfest på Sveian i Hommelvik, Norges kanskje best bevarte festivalhemmelighet - enn så lenge.

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Sommergjesten: Hilde Kirkvold

Hilde Kirkvold, ved Kirkvollen Pilegrimsgård i Tydal, er dagens sommergjest i Nea Radio.

Andreas mener noe om sommer

Andreas mener noe om sommer

Annenhver torsdag deler Andreas Vigen (27) det han har på hjertet med Nea Radios lyttere. I dag mener Andreas noe om sommer.

Ny barnebok ute

Ny barnebok ute

Elin Holten debuterer som bokillustratør

Birgit Strømsnes har skrevet barnebok og Elin Holten har illustrert den. "Besta sitt loft" har blitt virkelighet.

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Ingvild Kjerkol er dagens sommergjest

Trump, #metoo og sommerstemning, Ingvil Kjerkol er dagens sommergjest.

Nye samiske veivisere

Nye samiske veivisere

Vanja Tørresdal er blant de nye samiske veiviserne for skoleåret 2018 – 2019.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon