Arveoppgjør på liv og død

Arveoppgjør på liv og død

Fra forestillinga "Arven er vår". FOTO: Kari Haugen

17. mai hadde Aursund Ungdomslag premiere på skuespillet "Arven er vår". – Det var bra med folk og god stemning, sier teatersjef Morten Nilsgård.

Teatergjengen tar publikum med til et arveoppgjør på liv og død.

Dette er en komedie i to akter som handler om et arveoppgjør på liv og død. I arveoppgjøret har aldri før så mange vært så grådige for noe de har så lite bruk for. Med andre ord et helt alminnelig arveoppgjør. Scenen utspiller seg i 70-tallsstuen til avdøde grandonkel Hermann Husli. Onkel Hermann var den siste i en lang rekke ungkarer. Han hadde opparbeidet seg en betydelig formue, og ingen livsarvinger, sier Nilsgård

Unni Ryen instruktør

– For å holde styr på oss så har vi vært så heldig å få med oss Unni Ryen som instruktør. Som igjen har vært til stor hjelp og inspirasjon.

På scenen dukker åtte aursundinger opp. Det er flere nye fjes samtidig som vi fremdeles har med oss noen gamle travere. Vi er alle amatører som i kjent stil vil lage liv og røre for publikumet, sier Morten

Fredag er det ny forestilling.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Klar for Miss Universe-finale
  • Kultur

I helga er finalen som Eirin Myrvang Berg har ventet på et helt år.

Fenomenal Elden-premiere
  • Kultur

Årets Elden-forestilling er den beste av regissør Paul Ottar Haga. Onsdag kveld satte han krona på verket etter tre år som regissør med en fenomenal forestilling.

Se Elden-bildene
  • Kultur

Årets Elden hadde premiere onsdag kveld. Her kan du se bildegalleri fra forestillinga.

 
Sommergjest Anne Bårdsgård

Klæbyggen Anne Bårdsgård er vår sommergjest på torsdag.

– Falkberget var for skriveglad
  • Sommergjesten

– Det største problemet med Johan Falkberget var at han var for skriveglad, og konsulentene i Aschehoug slet med å skjære ned på antall sider. Jeg ville ikke hatt han som far. Han var streng, sier Knut Brandstorp som arbeidet som reklamesjef i Aschehoug forlag.

En dag med sikfiske
  • Nyheter

Aursunden er full av sik. Morten Holden og Stein Werner Eriksen arbeider å tømme innsjøen for sik.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse