Arveoppgjør på liv og død

Arveoppgjør på liv og død

Fra forestillinga "Arven er vår". FOTO: Kari Haugen

17. mai hadde Aursund Ungdomslag premiere på skuespillet "Arven er vår". – Det var bra med folk og god stemning, sier teatersjef Morten Nilsgård.

Teatergjengen tar publikum med til et arveoppgjør på liv og død.

Dette er en komedie i to akter som handler om et arveoppgjør på liv og død. I arveoppgjøret har aldri før så mange vært så grådige for noe de har så lite bruk for. Med andre ord et helt alminnelig arveoppgjør. Scenen utspiller seg i 70-tallsstuen til avdøde grandonkel Hermann Husli. Onkel Hermann var den siste i en lang rekke ungkarer. Han hadde opparbeidet seg en betydelig formue, og ingen livsarvinger, sier Nilsgård

Unni Ryen instruktør

– For å holde styr på oss så har vi vært så heldig å få med oss Unni Ryen som instruktør. Som igjen har vært til stor hjelp og inspirasjon.

På scenen dukker åtte aursundinger opp. Det er flere nye fjes samtidig som vi fremdeles har med oss noen gamle travere. Vi er alle amatører som i kjent stil vil lage liv og røre for publikumet, sier Morten

Fredag er det ny forestilling.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Mobiliserer til årets hjertemarsj
  • Kultur

6. juni er det igjen klart for årets hjertemarsj på Røros. Alle fra null til hundre år er velkommen til den fjerde utgaven.

På veg til Sjøbygda
  • Kultur

Glad i å synge, eller å lytte på god musikk? I kveld er det allsangkveld hos Norsk Radio og Fjernsynsmuseum i Sjøbygda i Selbu.

Gankan gïele 23: Sannhetskommisjon
  • Samisk

I denne ukas sørsamiske sending blir det stoff fra Stortinget, der det har vært åpen høring.

 
Lahlum til Litterturfest Røros
  • Kultur

Historiker, forfatter, sjakkentusiast og riksyndling Hans Olav Lahlum kommer til årets Litteraturfest på Røros sammen med blant andre Eskil Engdal, Kjetil Sæter, Christian Lyder Marstrander og Frode Grytten.

En bilinteressert kunsteier

Lørdag åpnet Neadalen Kunstforenings utstilling med bilder av Marianne og Christian Hallbauer. Det var Marius Størseth og Hans Hallbauer som fikk ideen til ei utstilling.

Sangkveld med Selbu gospelkor

Kom og opplev Selbu gospelkor!

Annonse
Annonse