Ingen storstreik

TRØNDER-ENERGI NETT fryktet for strømsikkerheten dersom 117 ansatte ble tatt ut i streik. Bildet: Trafo i Slind, Selbu. FOTO: Andreas Reitan

Det blir ingen storstreik etter at meklinga mellom NHO, LO og YS-forbundene førte fram.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Storstreiken er altså avblåst!

I følge NTB blir det generelle tillegget på 1 krone i timen fra 1. april og det er enighet om et lavlønnstillegg på 2,50 kroner i timen til alle som har under 90 prosent av gjennomsnittlig industriarbeiderlønn, som forøvrig er på 464.139 kroner i året.

Partene ble også enige om mål og rammer for en ny, framtidig AFP-ordning.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE