Tidlig krøkes om ny kultur-krok skal bli

BABYSANG I MENIGHETSHUSET: Gunn Åshild Botnen med Kristian, Eirin Ulvan med Janus, Britt Mary Odden med Nora, Ingrid Løvnes Wedum med Sven, Marit Elisabeth Ydsøe med Ingeborg

Nye sangere på Røros

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Ikke rart at kulturkommunen Røros stadig vekk får fram nye talenter. Det nye i år er babysang for de som er under tolv måneder.

Det er Røros kirke som i år har satt i gang babysangen. Hver uke samles babyer, mødre og noen få fedre til lek og sang med sine små i menighetshuset på Røros.

Tilbudet er åpent for alle som vil og fortsetter utover våren. Kirsti Sæter leder tilbudet og setter hver uke sammen et program der både nye sanger og bevegelse står i fokus.

- Det er veldig viktig at vi synger med ungene og at vi beveger oss sammen med de, sier Kirsti Sæter som nå er i fødselspermisjon med sin sønn Jens Sønvis Brennhaug.

Deltaker Gunn Åshild Botnen har sammen med sin sønn Kristian, vært med i hele høst og merker at han setter pris på syngingen.

- Han er veldig med når vi synger og beveger oss samtidig, seir en fornøyd mor Botnen.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ber Regjeringen agere klokt i prosessen med regionreformen
  • Nyheter

Sametingspresident Aili Keskitalo har tatt kontakt med kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland med en forventning om gode løsninger i saken om sammenslåing av Finnmark og Troms fylkeskommuner.

Ny internasjonal arbeidsmiljøstandard
  • Nyheter

Nylig ble verdens første internasjonale standard for arbeidsmiljø, ISO 45001, lansert.

Regionalt bygdeutviklingsprogram
  • Nyheter

Områdesatsing, helhetlig ressursforvaltning og bioøkonomi er sentrale områder i det nye regionale bygdeutviklingsprogrammet for Trøndelag.

 
Bussbeltekontroller denne uka
  • Nyheter

Det er heldigvis få bussulykker, men dersom du sitter usikret og det skjer ei ulykke, kan det få store konsekvenser.

Stor jaktinteresse i Selbu
  • Nyheter

Det har kommet inn mange søknader om småviltjakt i 2018, langt flere enn det Selbu fjellstyre har mulighet til å innvilge.

Ungdomspartiene frykter for framtidas velferdstjenester
  • Nyheter

Samtlige ungdomspartier ber om en tverrpolitisk satsing på folkehelse, og sammen med Norsk Friluftsliv etterlyser de en politisk dugnad for å få ned helseutgiftene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE