Tidlig krøkes om ny kultur-krok skal bli

Tidlig krøkes om ny kultur-krok skal bli

BABYSANG I MENIGHETSHUSET: Gunn Åshild Botnen med Kristian, Eirin Ulvan med Janus, Britt Mary Odden med Nora, Ingrid Løvnes Wedum med Sven, Marit Elisabeth Ydsøe med Ingeborg

Nye sangere på Røros

Ikke rart at kulturkommunen Røros stadig vekk får fram nye talenter. Det nye i år er babysang for de som er under tolv måneder.

Det er Røros kirke som i år har satt i gang babysangen. Hver uke samles babyer, mødre og noen få fedre til lek og sang med sine små i menighetshuset på Røros.

Tilbudet er åpent for alle som vil og fortsetter utover våren. Kirsti Sæter leder tilbudet og setter hver uke sammen et program der både nye sanger og bevegelse står i fokus.

- Det er veldig viktig at vi synger med ungene og at vi beveger oss sammen med de, sier Kirsti Sæter som nå er i fødselspermisjon med sin sønn Jens Sønvis Brennhaug.

Deltaker Gunn Åshild Botnen har sammen med sin sønn Kristian, vært med i hele høst og merker at han setter pris på syngingen.

- Han er veldig med når vi synger og beveger oss samtidig, seir en fornøyd mor Botnen.

 

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Nea Radio setter norgesrekord
  • Nyheter

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Blir ny daglig leder i Røros idrettslag
  • Nyheter

Anne Luksengård Mjelva er ansatt som daglig leder i Røros Idrettslag. Hun starter i jobben 1. november.

- Dramatisk!
  • Nyheter

Rådmann Heidi Horndalen i Tydal beskriver forslaget til statsbudsjett som "dramatisk" for kraftkommunen Tydal. Kommunens politiske ledelse kaller det en distriktsfientlig "villet politikk".

 
Bli bøssebærer!
  • Nyheter

100.000 bøssebærere vil søndag besøke alle husstander i Norge. Nå utfordrer Selbu kommune næringslivet til giverstafett.

Skjønnhetstyranniet
  • Kultur

Mange unge idag sliter med dårlig sjølbilde på grunn av kroppspress fra reklame og media. Sanitetsforeninger rundt omkring i landet setter i år søkelyset på skjønnhetstyranniet og ønsker å løfte fram årsakene og konsekvensene.

Leder suksessbedrift i Molde
  • Nyheter

Hilde Aspås, opprinnelig fra Ålen, leder en Molde-bedrift som har fått status som nasjonalt senter for omstilling og innovasjon. – Den store forskjellen på Ålen og Møre er kremmerånden, sier Aspås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse