Nå får du øl levert på døra

Øl rett hjem: Formannskapet i Malvik vedtok mandag at Meny får levere øl hjem til deg dersom du bestiller på nett. FOTO: Anne Gundersen

Formannskapet i Malvik vedtok mandag at du nå kan få levert øl hjem sammen med andre dagligvarer bestilt på nett.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det er dagligvaregiganten Meny Midt-Norge ved Meny Lade som nå har fått tillatelse til å levere øl sammen med andre dagligvarer du handler via matvarehandlerens nettbutikk, det vedtok formannskapet i Malvik mandag. Det er første gang en slik bevilgning gis i Malvik. Bevilgningen gjelder fram til 30.09.2020.

Gjeldende regler

I følge rådmannens innstilling skal salg og utlevering av alkohol skje i henhold til Forskrift om salg og utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 1. Overleveringen skal derfor ikke overskride tidsrommet mandag til fredag mellom klokken 08.00 og 20.00, dager før søndager og helligdager, unntatt dag før Kristi himmelfartsdag klokken 08:00 – kl. 18:00, jul-, påske- og pinseaften fra klokken 08.00 og klokken 16.00.

Kvittere

Bestilling av alkoholholdig drikk kan ikke ekspederes med mindre bestillingen inneholder fullstendige opplysninger om kjøperens navn, adresse og alder. Ved utkjøring må kunden kvittere for å ha mottatt alkoholholdig drikk. Tidspunktet for utleveringen skal være påført kvitteringen. Virksomheten må følge sine egne rutiner for kontroll av legitimasjon ved hjemkjøring av alkoholholdig drikk. Ved tvil om alder, skal legitimasjon etterspørres.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Utvider nasjonalpark på Dovrefjell
  • Nyheter

Det tidligere skytefeltet på Hjerkinn er nå en del av Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark. Nasjonalparken øker med over 130 kvadratkilometer.

Vanvittig bra lyttertall for lokalradio
  • Nyheter

Lokalradioene fortsetter å kapre lyttere, og nok en gang setter Nea Radio ny «verdensrekord» i lytting på lokalradio. Det viser tall for første kvartal fra lokalradioundersøkelsen som Kantar TNS lager.

Provoserte Værnes-ordførere
  • Nyheter

Ordførerne i Værnesregionen er provosert over at det på grunn av den økonomiske situasjonen i politidistriktet ikke kommer til å bli ansatt faste politikontakter i alle kommunene i regionen innen 1. juni, som er oppstartsdato for den nye reformen.

 
Selbusjøen fylles
  • Nyheter

Selbusjøen er så å si "tom". Nå skal den fylles igjen, lover Statkraft.

Vedtok å bygge modulbarnehage ved Kvitsanden

Torsdag kveld vedtok kommunestyret i Røros at den midlertidige modulbarnehagen skal bygges ved Kvitsanden barnehage. Målet er at den skal stå klar til det nye barnehageåret begynner.

Skal bygge deler av det nye bo-, helse og velferdsenteret først

Deretter vil driften i det eksisterende sykehjemmet bli flyttet over til den nye delen, før resterende utbygging av Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter kan begynne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE