Nå får du øl levert på døra

Øl rett hjem: Formannskapet i Malvik vedtok mandag at Meny får levere øl hjem til deg dersom du bestiller på nett. FOTO: Anne Gundersen

Formannskapet i Malvik vedtok mandag at du nå kan få levert øl hjem sammen med andre dagligvarer bestilt på nett.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Det er dagligvaregiganten Meny Midt-Norge ved Meny Lade som nå har fått tillatelse til å levere øl sammen med andre dagligvarer du handler via matvarehandlerens nettbutikk, det vedtok formannskapet i Malvik mandag. Det er første gang en slik bevilgning gis i Malvik. Bevilgningen gjelder fram til 30.09.2020.

Gjeldende regler

I følge rådmannens innstilling skal salg og utlevering av alkohol skje i henhold til Forskrift om salg og utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 1. Overleveringen skal derfor ikke overskride tidsrommet mandag til fredag mellom klokken 08.00 og 20.00, dager før søndager og helligdager, unntatt dag før Kristi himmelfartsdag klokken 08:00 – kl. 18:00, jul-, påske- og pinseaften fra klokken 08.00 og klokken 16.00.

Kvittere

Bestilling av alkoholholdig drikk kan ikke ekspederes med mindre bestillingen inneholder fullstendige opplysninger om kjøperens navn, adresse og alder. Ved utkjøring må kunden kvittere for å ha mottatt alkoholholdig drikk. Tidspunktet for utleveringen skal være påført kvitteringen. Virksomheten må følge sine egne rutiner for kontroll av legitimasjon ved hjemkjøring av alkoholholdig drikk. Ved tvil om alder, skal legitimasjon etterspørres.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Gangvei på Røros åpnet
  • Nyheter

Ordfører Vintervold klippet snora på Øverhagaen.

 Pass godt på skiutstyret
  • Nyheter

Vinterferien er i gang i store deler av landet. Det meldes om eventyrlige forhold i skibakkene med masse snø, og været tegner til å bli perfekt med litevind og nedbør pluss en god del sol. Men ikke alle stiller i bakken med eget utstyr. Planlegger du å leie ski bør du ta dine forholdsregler.

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

 
Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

 Utenlandstrafikken økte
  • Nyheter

Oppdal øker med 31,6 prosent internasjonale gjestedøgn
, og hele Trøndelag opplevde en positiv vekst i antall samlede gjestedøgn fra utlandet mellom januar og desember 2017 sammenlignet med samme periode i 2016.

Stiller lånegaranti for Selbuskogen
  • Nyheter

Selbuskogen får 7,5 millioner mer å rutte med når Stjørdal kommune nå garanterer for lån.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE