Betania lever videre

Betania lever videre

Mobiliserer: De ansatte ved Betania Malvik ga ikke opp kampen om arbeidsplassene. Nå er det lys i tunnelen for direktør Ingfrid Eggen Skogrand og hennes kolleger. FOTO: Anne Gundersen

Betania i Malvik har fått ny avtale med Helse Midt-Norge om arbeidsrettet rehabilitering. Fortsatt uklart hvor mange ansatte som får jobben tilbake.

Helse Midt-Norge har gitt Betania i Malvik og to andre private leverandører avtale om tilbud innen arbeidsrettet rehabilitering. Avtalen har en samlet verdi på 46 millioner, og Betania skal ha fått tilslag på en tredjedel av disse, skriver adressa.no.

- Vi har ikke helt fått landet etter beskjeden. Men det er ingen tvil om at denne avtalen betyr veldig mye for oss. Det er ikke til å legge skjul på at vi fikk et skudd for baugen da vi mistet det omfattende anbudet. Konsekvensen ble at rundt 80 ansatte måtte gå. Siden den gang har flere fått nye jobber, mens andre igjen står igjen på bar bakke, sier Tor Inge Skjøtskift, administrerende direktør ved Lukas Stiftelsen, eieren av Betania Malvik til adressa.no.

Det er fortsatt uklart hor mange som nå får jobben tilbake. - Men det er en stor avtale som gjør at mange som mistet jobben får den tilbake. Det er helt fantastisk med tanke på at det har gått så kort tid etter nederlaget, og vi ikke har rukket å avvikle, sier Skjøtskift til avisa.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Fullt på hotellet i jula
  • Adventskalenderen

– Vi har fullt hus i jula, sier direktør Terje Lysholm ved Røros Hotell.

Julekalender
  • Julekalender

XL-BYGG er Skandinavias største byggevare­kjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. 

Reviderte konsesjonslover for vannkraft
  • Nyheter

Fra årsskiftet får de 100 år gamle konsesjonslovene for vannkraft modernisert struktur og oppdatert språkdrakt.

 
Tolv, på en skala fra en til ti!

Ungdomsskoleelever i Selbu og Tydal fikk prøve seg på oppmerksomhetstrening og yoga.

Postens fem viktige juletips
  • Nyheter

16. desember er siste frist for å sende julepakker før jul. Desember er både den morsomste og travleste måneden for de som jobber i Posten.

Telia på Bringen
  • Nyheter

Torsdag ettermiddag kunne Telia slå på ny og oppgradert sender på Bringen. Hytteområdene i Selbu har virkelig fått årets julegave.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE