Betania lever videre

Mobiliserer: De ansatte ved Betania Malvik ga ikke opp kampen om arbeidsplassene. Nå er det lys i tunnelen for direktør Ingfrid Eggen Skogrand og hennes kolleger. FOTO: Anne Gundersen

Betania i Malvik har fått ny avtale med Helse Midt-Norge om arbeidsrettet rehabilitering. Fortsatt uklart hvor mange ansatte som får jobben tilbake.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Helse Midt-Norge har gitt Betania i Malvik og to andre private leverandører avtale om tilbud innen arbeidsrettet rehabilitering. Avtalen har en samlet verdi på 46 millioner, og Betania skal ha fått tilslag på en tredjedel av disse, skriver adressa.no.

- Vi har ikke helt fått landet etter beskjeden. Men det er ingen tvil om at denne avtalen betyr veldig mye for oss. Det er ikke til å legge skjul på at vi fikk et skudd for baugen da vi mistet det omfattende anbudet. Konsekvensen ble at rundt 80 ansatte måtte gå. Siden den gang har flere fått nye jobber, mens andre igjen står igjen på bar bakke, sier Tor Inge Skjøtskift, administrerende direktør ved Lukas Stiftelsen, eieren av Betania Malvik til adressa.no.

Det er fortsatt uklart hor mange som nå får jobben tilbake. - Men det er en stor avtale som gjør at mange som mistet jobben får den tilbake. Det er helt fantastisk med tanke på at det har gått så kort tid etter nederlaget, og vi ikke har rukket å avvikle, sier Skjøtskift til avisa.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Tar et felles radioløft

Unikt samarbeid mellom Radio E6 og Nea Radio vil styrke medietilbudet for viktige deler av distrikts-Trøndelag som noen ganger kommer litt i skyggen av byene.

Selbu-sjokolade til Japans statsminister
  • Nyheter

Statsminister Erna Solberg hadde med seg sjokolade fra Jentene på Tunet i Selbu som Valentins-gave til sin japanske statsminister-kollega.

Halv pris med brukt stål
  • Nyheter

Ombruk av stålkonstruksjoner kan gi lokale jobber og drastiske kutt i utslipp av klimagasser. Det kan også vise seg å være god butikk, ifølge en rapport som stammer fra et innovasjonsprosjekt i bygg- og anleggsbransjen.

 
- Vil kutte smålig kutt
  • Nyheter

Fylkesrådmannen vil kutte en kvart million i bevilgningen til Ungt Entreprenørskap. Med støtte fra Frp og Venstre vil Høyre fjerne kuttet.

Ny bryggerimester på Røros
  • Nyheter

Jones Mikkelsen skal styre humle og malt framover.

Ekstraordinær båndtvang i Røros
  • Nyheter

Mye snø gjør det svært utfordrende og belastende for hjorteviltet i kommunen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE