Skolebuss og personbil krasjet i Soknedal

Nødetater og luftambulanse er på stedet. (Arkivbilde). FOTO: Marit Manfredsdotter

Nødetatene har rykket ut til fylkesvei 651 i Midtre-Gauldal.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2018 kl 12:01

Nea Radio
Nea Radio

Klokken 09.12 torsdag formiddag meldte politiet om en kollisjon mellom en buss og personbil på fylkesvei 651 i Soknedal i Midtre-Gauldal. Nødetatene er på stedet, og en luftambulanse er også sendt til ulykken.

– Fører av personbil sjekkes av helse, og fører av buss skal være i sjokk, skriver politiet på Twitter.

Barna i bussen skal være fysisk uskadd, og er hentet av en annen skolebuss. Veien er sperret som følge av ulykka, og bilberging er på vei til stedet.

Siste nytt i Nyheter

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

Lover spektakulært show
  • Nyheter

World RX of Norway er stolte over å presentere et spennende og spektakulært show i kjørepausene under VM-runden på Lånkebanen når Freestyle motocross-stjernen André Villa kommer med sitt FMX show.

Gangvei på Røros åpnet
  • Nyheter

Ordfører Vintervold klippet snora på Øverhagaen.

 
 Pass godt på skiutstyret
  • Nyheter

Vinterferien er i gang i store deler av landet. Det meldes om eventyrlige forhold i skibakkene med masse snø, og været tegner til å bli perfekt med litevind og nedbør pluss en god del sol. Men ikke alle stiller i bakken med eget utstyr. Planlegger du å leie ski bør du ta dine forholdsregler.

Jervejakta avsluttet
  • Nyheter

Åtte felte jerver ble resultatet etter at lisensjakta i rovviltregion 6 ble avsluttet forrige uke. Hele sju av jervene var tisper.

Tydal sier ja til regionsamarbeid
  • Nyheter

Kommunestyret i Tydal vil fortsette samarbeidet i Værnesregionen og er også positiv til det nye Midt-Trøndelag-samarbeidet. Men på èn betingelse.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE