Velkommen til Stokkhøginj Kjik & Kjøp

 

Stokhøginj Kjik & Kjøp skal ha åpent tre lørdager før jul, den første allerede til helga. De ønsker mange vil stikke innom. - Kom og ta en titt! - Her selger vi både kaffe og kaker også, sier Kristin.

Tekst:

Publisert:

Nea Radio
Nea Radio

Bildeserie

Velkommen til Stokkhøginj Kjik & Kjøp

Flotte luer......
...og flotte damer
Varme votter
Maleri og kranser
Populært produkt
Julestemningen er kommet
Farsdag på søndag

For tredje år på rad inviterer de kreative damene bak Stokkhøginj Kjik & Kjøp til et smekkfullt hus fylt av hjerterom og kreativitet. Damene er utrolig oppfinnsomme når det gjelder nye produkter, også ved bruk av materialer. Jorun Frikstad, Kristin Hoem og Lisbeth Sørflakne har i år fått med seg en dame til på laget, nemlig Turid Eidem. Turid har forresten levert varer til utsalget også de forrige åra.

Stokhøginj Kjik & Kjøp skal ha åpent tre lørdager før jul, den første allerede til helga. De ønsker mange vil stikke innom. - Kom og ta en titt!   - Her selger vi både kaffe og kaker også, sier Kristin.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Snart kan du kjøpe kjøpe en andel i RørosBanken
  • Nyheter

Styret i RørosBanken har vedtatt forslag om etablering av eierandelskapital ved utstedelse av egenkapitalbevis gjennom en garantert emisjon.

USS med folkespleis i ulvesaken
  • Nyheter

Landsstyret i USS (Utmarkskommunenes sammenslutning) åpner for økonomisk støtte til rettssakene om ulv. WWF (Verdens naturfond) har tatt ut søksmål mot Staten for å stanse lisensfelling av ulv, og USS blir nå partshjelper for staten.

Nytt pukkverk på Lia i Trondheim
  • Nyheter

Franzefoss bygger nytt pukkverk på Lia i Trondheim. Det nye anlegget er dimensjonert til å ha en inngående kapasitet på 500 tonn i timen, en dobling sammenliknet med det gamle verket.

 
Norge nå i Trøndelag
  • Kultur

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Dale: – Fint avbrekk fra bondeaksjoner

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale besøker Rørosmartnan for første gang i år.

Besøker kommunene i Trøndelag
  • Nyheter

Fylkesmannen Frank Jenssen starter denne uka en omfattende reiserunde til kommunene i fylket. Målet er å bli bedre kjent med kommunene i hele Trøndelag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE